EN OVÄNTAD VÄNSKAP

2012-12-31 13:25:58
Igår mös jag med Katta i Stockholm city. Vi gick på bio, käkade lite och gick på statspromenad. Träffade på några fransmän och visade dem till Söder för de ville ha en fin view av stockholm. Åh vad stelt det var. HAHA, men det gick bra. Vi blev varken misshandlade eller våldtagna så alla främmande män är inte konstiga. Iallafall, jag och Katta såg på den nya filmen "En oväntad vänskap" och jag rekomenderar den till alla i hela världen. Den var så jäkla fin. Det är utan tvekan min nya favoritfilm. Den slår Dear John, P.S I love you och alla andra mina favvisar. Det är verkligen en film blandat med humor, vänskap och bara världens finaste personkemi. 
Ni har trailern ovan. Titta och njut. 
 

TIE DYE

2012-12-30 10:41:00
1. Färdigt resultat 2. Mitt lilla kakmonster
Kommer ni ihåg hur jag bloggade om att jag skulle ta mig i kragen och göra lite Tie Dye Tshirts igen. Det var ju ett tag sen sist. Men igår gick jag förbi Panduro och köpte lite blå färg, fixermedel, och salt. Sen gick jag och köpte två vita bomulls tishor på H&M. Efter det begav jag mig mot Josefin, vi hade myskväll. Åt kakor och drack mjölk, taggade inför nyår, kollade på film, tie dyeade litegrann. Det var så mysigt. Världens bästa Josefin.
 
Jag kommer förklara hur man gör Tshirts som dessa lite senare. 
puss på er mina fina
 

INSTAGRAM

2012-12-29 15:14:27
1. Annandag jul påväg till morfar 2. Sushi hemmakväll igår 3. världens bästa kusin och morfar 4. Målar ramar för fullt 5. Taggar inför nyår 6. Julklappar

BORT BORT BORT

2012-12-29 13:57:49
Idag ska jag göra skillnad. Jag ska börja på något nytt, och planera min framtid. Jag ska ner på ICA och be Lotta, min chef, att sätta in hela min lön varje månad i ett konto som jag inte har tillgång till förens jag fyller 18. 11*2000 ger mig 22000 kronor när jag fyller 18. Om jag fortsätter att spara min pengar sådär så kommer jag att kunna resa litegrann ändå. Till Italien, eller Australien kanske. Jag vill bort ifrån Sverige så fort som möjligt bara. 
Jag vill åka till Italien och lära mig flytande Italienska. Jag vill åka till Australien och lära mig surfa. Till Sydafrika och bara hitta mig själv.Till London och plugga. New York som Au Pair. Jag vill kunna slänga en pil på en karta och resa dit där pilen landar. Jag vill kunna göra allt det där, och inte bara drömma om det. Jag vill köpa en minivan och bila igenom Sydafrika. Ja, det vill jag nog göra.
 
 

IKEA

2012-12-28 21:49:20
Idag har solen tittat fram och jag har varit lyckligare än någonsin

MYSKVÄLL

2012-12-27 21:28:26
Jag hade världens mysigaste kväll igår med Elin, Bella och Jenny. Vi gjorde tacos och satt och pratade om allt mellan himmel och jord igår kväll. Det var en av de bästa kvällarna på lovet hittills tror jag. Vi pratade även om nyår och godness jag är sååå taggad!! 

Ovan har ni bilder på våran mysiga middag, Elin och Jenny i soffan och världens mysigaste Jenny inlindad i en filt. 

NYÅRSSMINKNINGEN KANSKE? HMMMM

2012-12-27 20:23:58

KONSTEN ATT LÄSA TANKAR

2012-12-26 20:21:47
Kan verkligen rekomendera denna bok till alla människor som gillar att läsa. Till och med till dem som hellre kollar på film. Den är så intressant att läsa och jag själv är helt inne i boken och tror nu på att jag kan se när alla ljuger. hahaha nej men på riktigt. läs läs läs.

EN AV NÅGRA JULKLAPPAR TILL MIG SJÄLV

2012-12-26 12:22:00
Jag spenderade så mycket pengar på julklappar till andra människor så jag kände att jag behövde unna mig själv någonting. Denna assnygga stickade tröja kommer ifrån Cubus som nyligen öppnade i Täby Centrum. Har faktiskt aldrig varit i en Cubus affär förut men är helt kär i hela butiken. Köpte massa julklappar där. Tröjor, klänningar, osv. De var allt jättefint och jag tror att min fina lilla kusin uppskattar sin nya klänning. Jag är iallafall kär i den. Den är lila med silverstjärnor på och jag älskar den. Hade köpt den till mig själv om den inte hade varit på barnavdelningen. Hehe
 
Vad annars? 
Livet är rätt bra. Jag håller på att vänja mig vid min älskade kamera och även min nya iPhone. Woho. Livet är bra.

TÄBY CENTRUM

2012-12-26 12:01:19
Godmorgon världen. Idag ska jag och mina fina kusiner Richard och Louise åka till Täby Centrum och tränga oss med alla rea-shoppers. Jag handlade ju upp alla mina pengar på julklappar så jag ska bara med när Richard byter shortan han fick av mig till en annan storlek.
 

BILDBOMB

2012-12-26 00:08:00
Jag är välmedveten om att jag använt alldeles för högt ISO-värde ikväll men det spelar ingenroll. Jag har haft världens bästa annandag jul. puss

SVERIGEDEPP

2012-12-25 23:10:29
Jag behöver ett nytt liv i ett nytt land

JULFIRANDE x3

2012-12-25 12:07:21
ovan har ni min vackra bock under våran asfina gran
Firade julafton igår hos mina kusiner i Skarpäng. Det var mysigt. Våra två familjer, och sen mina kusiners farföräldrar. Det var jättemysigt och det kunde inte ha blivit bättre. Jag fick en ny telefon, en ny kamera, kläder, mina drömskor, och lite smått. Det var verkligen jättebra. Idag ska vi till mina kusiner på pappas sida av släkten och fira lite jul hos dem i Viggbyholm. Men vi kommer nog bara att stanna där i en timme eftersom att vi ska vara i Åkersberga klockan två hemma hos morfar. Då ska vi äta massvis med god mat för det serveras alltid där. 

Senare ikväll ska min bror kanske åka till MX-indoor och då ska jag nog hänga med och testa filma lite. Sen ska jag amatörklippa lite film och se hur kul det är eller hur det går. Ja, vi får se. Ha, jag lägger upp filmen här på bloggen sen så får ni se hur grym jag är. hehehehe lol

NYÅRSKLÄNNING. KANSKE.

2012-12-24 22:12:00
Jag köpte klänningen jag tänkte ha på nyår för sisådär en månad sedan från Nelly. Men jag vet inte längre om jag ska ha den pga av bland annat mitt rosa, svårmatchade hår. Det är svinsnygg ändå så det kanske är värt det men jag vet faktiskt inte riktigt. Vi får se helt enkelt. Visste redan när jag köpte den att jag skulle ha tvektankar om den men jag har inte förens nu börjat tveka på riktigt. Jag kunde inte hjälpa att köpa den. Den kostade 149:- på Nelly. Den är ifrån TFNC London, och kostade från början typ 300:-. Klarade inte av att inte köpa den när den var 50% off, så jag slog till som attan bara. hehe
Jag SKA ha den om jag firar nyår i London nästa år. Det är liksom ingen fråga om saken. 
Massor med pussar
 

JULAFTON SNART

2012-12-23 22:14:15
Nu är det bara några timmar kvar tills det är julafton och jag känner mig som ett litet barn. Jag har precis klätt julgranen och har gått och lagt mig, eftersom om man sover så går tiden fortare. Jag tror inget kan gå långsammare just nu. Vill ha jul nununu. Ska jobba imorgon förresten. Jag börjar 9:45 och jobbar fram tills 14:00. 
Jag vill hälsa God Jul till alla kunder, sen åka hem till min moster och fira jul med hela släkten. Världens bästa.

JULAFTON

2012-12-22 22:15:00
Jag fick min lön från ica igår. 4000 pix fick jag och jag var glad i ett tag. Nu är jag fortfarande glad. Fastän jag bara har 50 kronor kvar på kortet. Hehe, jag älskar att ge saker. Jag älskar att se lyckan på barns ansikten n'r de får någonting som de har önskat sig under en längre tid. Det är därför jag har valt att spendera min lön på andra denna månad. Såklart så har jag även fått något från tomten, hehe ya know "tomten" så jag ska inte klaga. 
En mössa från vans, en stickad tröja på cubus och en stickad tröja från JC. Ja, can't wait till på måndag när jag får öppna dem. Bästa dagen på året. Julafton.

IMPOSSIBLE

2012-12-21 08:14:29
Vaknade sent idag. Tur som var så väckte Micke för att kolla när jag började så jag kommer inte mer än bara några minuter sent. puh! Idag är det äntligen avslutning! Ni förstår inte hur länge jag har sett fram emot den här pausen. Jag behöver detta. Kunna sova långt in på dagarna, inte behöva stressa från skolan till jobbet på dagarna utan bara kunna tänka på mig själv. Hinna raka benen för en gångs skull, kanske till och med lyxa till det med något ansiktsmask också. För det hinner jag ju. Och måla naglarna, och oj nu börjar jag ju tänka på saker jag verkligen inte hinner med i vardagen längre och wow, det är en del. Nu ska jag iallafall läsa vidare i min bok som jag läser. Den är verkligen såå himla intressant! 
Massor kärlek! 
 

BILL GATES LIFELESSON

2012-12-20 10:57:59
Bill Gates recently gave a Commencement speech at a High School about 11 things they did not and will not learn in school. He talks about how feel-good, politically correct teachings created a generation of kids with no concept of reality and how this concept set them up for failure in the real world. 

Rule 1: Life is not fair - get used to it!
 
Rule 2: The world won't care about your self-esteem. The world will expect you to accomplish something BEFORE you feel good about yourself.
Rule 3: You will NOT make $60,000 a year right out of high school. You won't be a vice-president with a car phone until you earn both. 
Rule 4: If you think your teacher is tough, wait till you get a boss. 
Rule 5: Flipping burgers is not beneath your dignity. Your Grandparents had a different word for burger flipping: they called it opportunity. 
Rule 6: If you mess up, it's not your parents' fault, so don't whine about your mistakes; learn from them. 
Rule 7: Before you were born, your parents weren't as boring as they are now. They got that way from paying your bills, cleaning your clothes and listening to you talk about how cool you thought you were. So before you save the rain forest from the parasites of your parent's generation, try delousing the closet in your own room. 
Rule 8: Your school may have done away with winners and losers, but life HAS NOT. In some schools, they have abolished failing grades and they'll give you as MANY TIMES as you want to get the right answer. This doesn't bear the slightest resemblance to ANYTHING in real life.
Rule 9: Life is not divided into semesters. You don't get summers off and very few employers are interested in helping you FIND YOURSELF. Do that on your own time. 
Rule 10: Television is NOT real life. In real life people actually have to leave the coffee shop and go to jobs. 
Rule 11: Be nice to nerds. Chances are you'll end up working for one. 

TJOCK OCH GLA' KEXCHOKLA'

2012-12-20 08:03:00
Jag uppdaterade ingenting igår för jag hade inte tid. Eller helt ärligt så hade jag nog mer tid än jag haft på de senaste 3 veckorna. Jag jobbade alltså inte igår. Ha, det kändes helt gaaalet att kunna åka hem eller att faktiskt kunna göra något! Så Elin följde med mig hem igår, vi gjorde inte så mycket. Vi sov lite, kollade på TV, pratade nyår osv. Så ja, inte så mycket alltså. Sen när Elin åkte hem så åkte jag och min bror till Mats och fixade lite film så nu är den snart klar!! lovar att lägga upp den på bloggen sen så fort jag har tillåtelse till det. 
 
Kom hem vid halv 9 och käkade lite. Sen satte jag igång och bakade för klassen till idag. Jag gjorde som vanligt kärleksmums för sån är jag. Hehe, nu börjar jag snart så ska hjälpa Lovisa lite med sin engelska inlämning och sen dra mig mot klassrummet. 
PUSS
 

.

2012-12-18 20:28:14
Kommer hem efter att ha haft en dålig dag. Börjar tjaffsa med mamma i bilen. Kommer hem och och lägger mig. Låter lite otrevlig. Sov i 2 timmar för att jag inte orkar med livet. Vaknar av att pappa säger att jag likagärna kan flytta hemifrån och aldrig fråga om något igen. ok

RYSNINGAR I HELA KROPPEN

2012-12-18 12:25:00

THE END OF THE WORLD IS ALREADY HERE

2012-12-18 09:20:40
Maybe this is what the Mayans predicted. Not an asteroid, or a solar flare, but the end of what we are, We are no longer, cheariching lide, or other people, even the earth or the animals and resources put on it. War, genocide, abuse, senseless massmurder, animal cruelty, gluttony, greed, waste and lust….. Look around you, the end of the world is already here.
 

KING ARTHUR

2012-12-17 12:22:00
Hörde denna låt för ett tag sen och såg nu att min fina vän Titti hade lagt upp den på sin blogg. Det påminde mig om hur duktig han var och jag kände mig tvungen att dela med mig utav hans talang. James Arthur vann X-factor i England i år och här ovan har ni hans version av I'm sexy and I know it, och den är riktigt jävla bra faktiskt. Hear it out vettja.

ÄLSKAR GIFS

2012-12-17 08:11:00
Haha, jag sitter verkligen och väntar på att någon ska kommentare något otrevligt på min blogg om att de inte håller med eller att de inte tycker om mig. Bara för att få posta denna gif. Men eftersom att det inte är någon som göra det så får jag väl ta saken i egna händer så att säga. Maria, du är så jävla töntig. 

HEY SOULMATE, JUST GIVE ME A CALL

2012-12-16 18:31:57
Jag undrar hur det vore att träffa någon som är precis som en själv. Ens själsfrände. Hur underbart vore det inte att ha någon som alltid förstår en? Kan tänka mig att jag hade tröttnat på mig själv efter ett tag om jag hade behövds umgås med mig själv hela tiden, men fatta vad coolt det vore. Det skulle jag vilja göra. Jag har många vänner som jag älskar, och de har nog alla något gemensamt med mig. Men ingen som är ens nära likandan i sättet som jag. Jag vill resa och hitta någon. Jag vill ha någon med samma intressen, samma synsätt på livet, och samma värderingar som en själv. Kan ni förstå hur lätt livet vore? Fast hur kul vore det egentligen utam tjaffs alls... ganska tråkigt kanske. Men jaja, ni förstår vart jag försöker komma. Lägger på ett collage på vad jag tycker om. Kära vänner, om ni är min soulmate, smsa mig hehe 0723630353. lol

ROSA BADVATTEN

2012-12-16 10:23:58
Vad tycker ni om mitt fina badvatten? Ha, man kan ju tro att all rosa färg har åkt ut. Men det har den inte. 

LITE BÄTTRE BILD PÅ DET JÄTTEROSA

2012-12-16 00:06:53

mums

2012-12-14 23:44:11

100 kronor fattigare.

2012-12-14 18:14:54
Hahahaha, har rast nu i 10 minuter till. Måste berätta sen när jag kommer hem vad jag råkade göra. Jävla skit. Jag blev tvungen att lägga in 100 kronor i kassan bara för att jag inte kunna koncentrera mig på något annat än det assnygga killen i kassan. fuck. 

WOW

2012-12-14 14:06:00
Zara Larsson

gofika, ROSA HÅR, DOUCHE ENGELSKA

2012-12-14 08:59:16
Nu har vi fikat med klassen och OJ vad mätt jag är nu. Jag hade med mig pepparkakor, kärleksmums, julmust och äppelkaka. Jag bjöd alla som det räckte till. Titti hade med sig Tigerkaka och Elisabeth hade bakat kokostoppar. Allt var jättegott, och snart spyr jag för just nu sitter jag i matkoma och kollar på någpon tyskfilm ifrån 1800-talet. Men whatever flaots my teachers boat. Haha, den är verkligen den sämsta filmen någonsin. 
 
Jag poastar iallafall en bild på mitt chockrosa hår. Bilderna ger inte färgen riktigt rättvisa. Det är mörk rosa/lila fast I'm okat with that eftersom att det sköljer ur så fort. (lägg märke till douche engelskan lol) ENJOY

Jätterosa hår, äppelkaka, mysfika, kärleksmums

2012-12-13 23:26:00
Nu kom jag hem ifrån frisören för ett tag sedan. Mitt hår är inte ljusrosa. Nej, det är snarare chockrosa men det är okej. Jag klagar nog inte, det försvinner ju med tvättarna.Jag är nog ganska nöjd tror jag. Vad annars? Jo jag håller på att baka! Kärleksmums, och äppelkaka. Äppelkakan var helt perfekt så håller på och väntra på att kärleksmumsen ska bli klara. Jag bakar för klassen för imorgon är det den sista historialektionen för terminen, och kanskekanske till och med min sista dag i klassen. Jag ska eventuellt byta till Global Ekonomi på måndag. Vi får se om jag gör det helt enkelt. Vet inte om jag vågar. Är så jävla feg ibland. 

TORSDAG OSV

2012-12-13 15:08:10
Nu har jag slutat skolan för dagen men ändå sitter jag kvar här i caffis. Jag ska hämta Erik om 1 timme och hinner inte åka hem och sen tillbaka på så kort tid. Jag får helt enkelt sitta kvar här och kolla klart på Victoria Secret Fashion Show. (Ska ju vara med där om några år) hahaha önskedrömmar osv. 
Efter Erik ska jag åka till frisören och färga om mitt hår igen. Den här gången hoppas jag att det rosa håller i sig lite mer än bara två dagar. Kanske fram till nyår? Då slipper jag ju köpa ny klänning eftersom att min är turkos och inte matchar rosa så bra. Jag har iallafall frisörtid klockan 18:15 i vallentuna och jag slutar hos Erik klockan 18:00 så vi får se hur det blir med att komma i tid osv. Mamma eller pappa hämtar så jag borde hinna om det inte är några köer eller trafik alls.

TIE DYE

2012-12-12 18:48:25
 
Tänkte försöka mig på att göra en ny tie dye tröja i helgen om jag har tid över. Det är väldigt populärt att göra sina egna tiedyes i USA där jag bodde och ibland hade vi myskvällar där vi åt godis, gjorde tröjor och bara hade mysiga sleepovers. Om tiden räcker till så ska jag ta mig till panduro och köpa lite färg och nya vita T-shirts och kanske ett par shorts om jag hittar några billiga att testa på. Har ju aldrig gjort på shorts förut så vill inte lägga ner mycket pengar på det ifall det går åt skogen. Men lycka mig lycka till. Postar bilder på resultatet sen mina små snippor. hehe 

5 saker ni kanske, eller kanske inte visste om mig.

2012-12-12 13:57:25
fotocred: Caroline Joelsson 
- Jag gillar inte nyfikna människor. Jag helt ärligt avskyr när folk kommer bakom mig och försöker läsa över min axel vad jag håller på och skriver. Eller när jag pratar tyst med någon så kommer nånannan och säger "Vad pratar ni om?" Uh, om det hade varit något av din business så kanske du hade varit med i samtalet från början. Men det var du inte. Så det kanske inte var meningen att du skulle vara med i samtalet!!!!
 
- Jag är för givmild. Mitt nya motto är "Var lika snål som personen du har att göra med". Hur det nu ska funka, det vet jag inte. Har väldiga problem med att alltid ge pengar till folk, eller alltid låna ut pengar till folk som aldrig någonsin ger tillbaka dem. Det är sällan man ens får ett tack. Ogillar mänskligheten.
 
- Kemi, Fysik och matte är mina absoluta hatämnen. Förstår inte riktigt varför jag går natur. hmmm
 
- Jag tycker om alla sporter med hjul mer än vad jag tycker om sporter med bollar. Jag fördrar alltså alla dagar i veckan bmx, fmx, motocross, skateboarding, och alla sånna sporter framför fotboll, hockey, ridning osv.
 
- Jag kommer inte alltid jättebra överens med ytliga människor.
 

JOBB HELA VECKAN

2012-12-12 08:24:57
Hejsan alla mina små kycklingar. 
Nu är det äntligen onsdag, och det innebär att det bara är halva veckan kvar nu tills det är fredag! Detta kommer nog inte vara mycket till helg eftersom att jag ska jobba hela helgen(nästan). Jag jobbar 16-2030 fredag, och sen 1230-1730 på söndag. Jag måste dock kolla upp det där om söndagen för jag är inte helt hundra om jag ska jobba då. Om jag ska det så har jag jobbat 6 utav 7 dagar den här veckan. Inte konstigt att det känns som att jag är påväg in i väggen. Äsch, jag tycker om att jobba. Det är nyttigt för mig så jag tänker varken sluta eller trappe ner på det. 
 
Idag ska jag till min prins efter skolan. Han är världens bästa och gör mig så glad. Mannen i mitt liv helt enkelt. haha

YTLIGT BEKANTA

2012-12-11 10:58:36
Ibland har jag dagar när jag tänker efter för mycket. Alla dessa dagar kommer jag fram till att jag faktiskt inte har några riktiga vänner. Bara ytliga bekanta. Men det är okej med mig. Jag kan hänga med mig själv. Jag vet också att jag kommer över detta. Men det är väll kanske nu jag skulle behöva riktiga vänner? Vad vet jag? 

BRA TALARE

2012-12-10 15:05:33
Vi har en vikarie idag på svenskan. Han heter Amar Jaíarevíc, är ganska ung men verkar vara en riktigt bra svenskalärare. Det är någonting med sättet han pratar som får en att vilja lyssna och det är något av det viktigaste man måste ha som talare. Han lär oss hur man formulerar sig på ett sätt så att man menar någonting, men säger det på något annat sätt. Man gestaltar det. Man på ett annat sätt får fram vad man vill ha sagt. Det är det som är det svåra säger han när man skriver manus för det är tydligen det han gör på fritiden. 
 
Duktiga talare är så intressanta att lyssna på. Dåtid som nutid. Martin Luther King, Obama, Steve Jobs, och Hitler är/var alla väldigt bra talare. Hitler använde inte sina talskills för en bra sak men det är fortfarande väldigt intressant hur han fick en så stor folkgrupp att ändra sina åsikter, och hur han kunde med sina dåliga avsikter och sin dåliga aganda En talare kan få stora folkgrupper att göra skillnad. De kan få folk att ändra åsikter bara genom att låta trovärdiga. Det är helt sjukt hur imponerad jag är utav bra talare. Önskar själv att jag skulle kunna ställa mig upp inför en grupp av männsikor och faktiskt stå upprätt utan att se ut som en levande tomat och utan att darra i rösten. Men livet är inte alltid lätt. Jag får öva lite och utvecklas sakta men säkert. Det kommer. Snart slår jag fan Obama på fingrarna. (lol)

MÅNDAG 10 DECEMBER

2012-12-10 11:49:40
 
fotocred: Caroline Joelsson, mxcarro.
Haha, här ser ni mitt tappra försök till att hoppa med en sparkcyckel. Jag försökte och tog i som kung och fosterland. Jag tillochmed slog i knäet otalbara gånger bara för att försöka få upp den där skiten i luften. Jag klarade det ju någorlunda tillslut. Båda hjulen lämnade backen samtidigt så jag måste nog erkänna att jag är rätt nöjd. Vad mer? Nu är det måndag och start på ny vecka. Jag har inte så mycket going on kanske, lite läxor, jobb och sovning är nog det enda. Ska träna också. Fast bara idag så det räknas inte med som planer. Vad mer? 
Eh, det finns nog inte mycket mer att säga. Vi hörs helt enkelt lite senare. 

8 DECEMBER 2012

2012-12-09 11:25:43

VART FÖRSVANN MITT ROSA HÅR?

2012-12-07 09:37:00
Jag är lite besviken på att mitt hår inte är rosa längre. Jag vill åka tillbaka till frisören och göra om och se till att de gör om det och gör rätt. Jag vill inte att det ska vara så bleknat redan. Jag har tvättat håret en gång liksom. Vad är detta för skit? Jag blir ju arg. hehe
 
Just nu är jag iallafall i skolan, Johanna och Marie hade bakat knäck och choklad/daim cupcakes och de var asgott men nu har jag lite ont i magen. Är kanske laktosintolerant ändå. Nej, där ljög jag. Jag är inte allergiskt till någonting förutom viss hamburgedressing. och Kiwi. Haha oj vad sidetracked jag blir nu. Har fysik som börjar alldeles straxt så vi hörs senare.

ON MY MIND

2012-12-06 17:53:43

TÅRTA

2012-12-06 14:25:50
En bild på tårtan som Carro och min bror gjorde till min mamma i tisdags. Jag fick ingen chans att smaka på den eftersom att det stod ute på balkongen och hade ca 1 dm snö på sig men mamma sa att det var svingod. Jag får helt enkelt lita på henne. mums, älskar förövrigt "ljusen". 

LEDIG FRÅN SKOLAN IMORGON

2012-12-05 23:33:24
Idag har varit en bra dag. Vi slutade skolan några timmar tidigare än schemalagt pga. mitt älskade oväder och min älskade snö. Jag ska verkligen inte klaga för jag är bara så jäkla nöjd över att fått skippa Kemi och idrott. Jag älskar i och för sig idrott, men vi skulle bara ha kollat på film idag ändå så jag har inget emot att få åka hem och bara käka och mysa lite innan jag beger mig till Erik liksom. Busstrafiken var ju väldigt inställd idag förressten. För er som inte åker kommunalt tänkte jag. Alla bussar, pendeltåg, spårvagnar var inställda och massa förseningar för roslagsbanan. Jag fick hämtning så jag hade tur men det var ju verkligen kaos för folk som inte hade föräldrar eller någon annan som kunde hämta. Alla(sas det) taxis i stockholm var upptagna. Helt sjukt oväder fast jag protesterar inte för imorgon är jag ledig. Vi fick mail ifrån rektorn idag där det stod att pga. skolans ovetande om morgondagens kommunal trafik, stängs skolan. WOHO. Vilken tur man kan ha! 

CAPITAL BIKEPARK, BMX, MX, MXINDOOR

2012-12-05 08:47:17
Idag har jag ont i kroppen. Jag har allt ifrån blåmärken, till träningsvärk och sår. Jag är ganska glad ändå för mitt hår är rosa och jag älskar det. Igår åkte vi till Capital Bikepark i huddinge och testade på lite BMX, och satan vad roligt det var alltså. Jag och Carro hoppade för fullt upp på mattorna utan att ramla(nästan). Jag hoppade och slog i knät i en av tramporna, fick en pic i knät också. Satan i helskotta vad ont det gjorde ska ni vet. Kan inte riktigt böja knäet idag men det var det värt! Hoppas hoppas att vi ska tillbaka dit snart. Jag vill hoppa mycket mera. för det var verkligen jätteroligt. Dagen innan, i förrigår alltså, så var vi på MXindoor och körde lite motocross också. Det var förjäkla kul det också, jag lämnade tillochmed marken när jag åkte över hoppen. haha är svinimponerad av mig själv, det är även alla andra, för de förväntade sig tydligen att jag skulle åka på röven åtminstonde en gång. Lite stolt är jag nog över att jag inte gjorde det. 

finally pink

2012-12-04 23:05:00
 

NU ÄR DET MINDRE ÄN 24 TIMMAR KVAR. SEN FÖRSVINNER MITT TRÅKIGA HÅR.

2012-12-03 17:15:29
 

MÅNDAG, MXINDOOR, SKOLA, OSV.

2012-12-03 08:52:23


SNÖSKOTER

2012-12-02 21:59:00
While we're at it, så kan jag lika gärna posta ännu en bild tagen av MXcarro. Denna är dock från idag när Kevin och Niklas åker lite snöskoter. 

BUSTY WOLTER

2012-12-02 21:23:05
Fet bild på mig, Micke, Mats, Niklas, Kevin och Petter när vi intervjuade Busty Wolter. Cool deal.

VI HADE I ALLA FALL OTUR MED VÄDRET

2012-12-02 18:26:00
Dagen hos Daniel Bodin är nu över. Jag kan nog säga för oss alla att vi hade så roligt vi kunde med tanke på det kalla vädret. Kan ni förstå att det var -20 grader i Dalarna idag? Frös ju pattarna av mig. Nu sitter jag här i bilen på väg hrm, pattlös men ändå nöjd. Vi åkte fyrhjuling för hela slanten. Niklas satt bakom men ramlade av på vägen när vi höll på att välta. Fan vad kul det var. När jag kom tillbaka så hade den fått punktering. Inte mitt fel i alla fall. Hoppas jag. Daniel blev inte arg över huvudtaget så jag gick glatt ner till ängen till de andra och körde cross i snön istället. Fy i satan vad kallt det var.

Planen var att vi skulle åka ring efter snöskotern fast nått spån åkte in i Daniels bil när han var och hämtade ringen så det fick inte bli av idag. Nästa gång kanske, för det kommer nog att bli en nästa gång. Så fort det har blivit lite varmare och man kan hoppa i hans foampit, och i hans FMX park. 
Men juste! Kommer ni ihåg mitt och Niklas bet som jag berättade om? Det där att den som kör en backflip först får 1000:-? Jag berättade om det för Daniel och han är gladerligen min coach. Vet ni vad detta innebär? Att jag kommer vinna. Niklas coach är Kevin. Mina coacher är Sveriges fd. bästa FMXåkare, sveriges nuvarande bästa FMXåkare, och världens bästa bror. HA, försök slå det om ni kan. 
(Jag slänger upp några fräscha bilder Carro och Matte tog senare idag. Våra grymma fotografer)

BLÅTIRA

2012-12-01 09:56:23
(ber om ursäkt över mina dåliga web-cam bilder men de kförsvinner så fort jag fått min kamera!!)
Igår åkte jag snowboard för första gången. Det gick bra, jag ramlade på rumpan första gången. Jag trodde att jag hade brutit svanskotan fast det hade jag inte även om den ömmar lite idag, Andra gången jag skulle ner för denna lilla barnbacke så fick vi för oss att jag, Micke och Kevin skulle tränga ihop oss på brädan. Jag stog längst fram, Micke i mitten och Kevin i bak. Det gick inte lika bra att åka tandem som att åka ensam. Jag faceplantade, fick brädan in i benet, Micke och Kevin på mig. Jag lever dock, ska inte klaga. Har ont i ögat, och käken fast det är okej. Jag hade roligt iallafall. Svullnaden borde gå över snart, och det röda borde övergå till blått. Men äsch, det är bara tillfälligt. 

DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE