VALBORG

2013-04-28 23:39:06

JOBBA = VUXENPOÄNG

2013-04-27 11:24:00
Godmorgon. Jag vaknade precis och har så jäkla ont i läpparna. De är ganska svullna av någon konstig anledning. Igår tog jag det lungt så jag är väldigt pigg idag! Jag var hemma hos Henric med Elin igår och det var så himla mysigt. Vi satt och pratade hela kvällen och åt frukt och smält choklad. Jättebra kväll. Idag ska jag jobba mellan 1230-1830 så jag får lite pengar inför USAAAA.

PANNKAKOR OCH PETSAMO

2013-04-26 14:34:55
Världens bästa mamma gjorde pannkakor till mig imorse till frukost och som matsäck till klassens lilla båttrip i vaxholm. Dagen blev faktiskt väldigt lyckad och jag trivs så himla bra i klassen. Tyvärr så var vädret fruktansvärt dåligt men vi hade det väldigt mysigt ändå. Vi kommer så himla bra överens utanför skolan så jag tycker att det är tråkigt att de flesta är så himla obekväma i klassrummen. 
Aja, hoppas det blir bättre ju längre vi går tillsammans. 
 

PETSIMO, ELLER VISST VAR DET SÅ BÅTEN HETTE?

2013-04-25 22:49:00
Det är nog dags att försöka få lite sömn nu om jag ska orka upp imorgon för att ta mig till Danderyd innan 0715. 
Fy fan vad otaggad jag är. Men det ska väll bli kul. Är nöjd så länge det inte regnar för om det regnar så dör jag. Planerar en fin dag imorgon. En dag med glass i vaxholm med världens bästa tjejer. Ja, nu håller vi tummarna för det. 

JUSTIN BIEBER 24/4

2013-04-25 15:35:38
Jag var ju som sagt på Justin Biebers tredje och sista konsert igår i Stockholm och jag måste säga att jag inte är alldeles för imponerad. Jag tror att om man ska trivas på parkett med massvis av beliebers runt sig så måste man även själv vara en såkallad belieber för annars är det inte värt det. Det var inte heller värt att vänta på en 2 timmar sen Justin. Nej. Inte jätteimponerande. 
Jag kan erkänna att det är ganska coolt att ha sett honom live och stått bara några meter ifrån honom men om jag hade fått möjligheten att gå igen så hade jag nog inte gått ändå. Det är coolt att ha gjort det, men det räcker nog där. 
 
Ps. Jag och Justin skulle ändå få vackra ungar.. Så jag ger inte upp hoppet på min framtida man bara för att jag är missnöjd med konserten. hehe

I'LL SEE YOU SOON BABY

2013-04-24 08:34:07

TRÖTT

2013-04-23 23:23:21
Jag är så himla trött. Ska på Justin Biebers konsert imorgon. Wow.

WHAT IF MONEY WAS NO OBJECT?

2013-04-22 19:45:32

MINA FAVORITER

2013-04-21 21:30:00
Isabella. Bella är en sådan vän som alla borde ha. Hon är den personen som jag alltid kommer att vara min partner in crime och min allra bästavän. Hon har det renaste hjärtat jag någonsin skådat i en människa och vill inte någon illa. Vi ses inte så ofta men det behövs inte för tiden ifrån varandra märks inte när vi väl ses. Det är som att vi aldrig har varit isär överhuvudtaget. Hon är den person i världen som vet mest om mig och som jag värderar så otroligt högt. Det finns ingen i världen som är som henne. Vi har de finaste minnena tillsammans och vi träffades och lärde känna varandra när hon berättade för mig hur äcklig jag var som sög på en 5 krona när vi gick i 4an. Vi satt ihop när vi var yngre och det var alltid jag och Bella. Bella och jag.
Louise. Den roligaste, mest genuina, ärligaste, god hjärtade, knäppaste, bästa människa jag någonsin har träffat. Äran att ha en människa som henne som kusin är fan obeskrivlig. Vi är så olika men på något sätt så får de oss att vara så perfekta för varandra. Henne kan jag ringa när som helst på dynget och bara prata. Dock vet jag att hon är så jäkla urusel på att svara i telefonen så jag ringer nog hellre någonannan. Haha puss min favorit. 
Michael. Eller ja, Micke snarare. Den enda killen i hela världen som jag litar på fullt ut. Jag börjar nästan gråta av att bara skriva om honom. Han är verkligen världens bästa. Vi har våra olikheter, vi slåss ofta med knogar, och säger massa fula ord till varandra men sånna är vi. Vi är så himla konstiga tillsammans med också så jävla bra. Han är en människa som fler borde lära känna och se hur bra han är. Han kan ses som ganska hård och tuff som kör cross och har tatueringar och kepsen bakochfram men egentligen är han så jävla djup och har världens finaste sinne. Han vill inte många illa och står verkligen upp för mig. Han har alltid varit den jag har berättat mina problem för. Pojkproblem, skolproblem, vänproblem. Han är min klippa och tar emot mig hela tiden. 
Älskar honom mest i hela världen. Världens bästa bror. 
Katarina. En av de vackraste själarna jag har träffat. Hon gör livet för alla i sin närhet så himla lätt. Hon är en person som jag skulle kunna spendera min dagar med i flera månader och inte tröttna. Hon är så härligt spontan och tvekar inte en sekund på att göra nya saker. Vi är väldigt lika i sättet då båda gillar att träffa nya männiksor och är väldigt inbjudande. Hon är som gjord för mig och ibland tror jag nästan att hon är min soulmate. Så där töntigt, fjantigt, men alldeles underbart.
Josefin. Tänk er att ha en vän som henne alltså. Vet inte om någon av mina 2 läsare känner henne men om ni gör det så är ni fan lyckligt lottade. Hon är så himla fin, och hennes skratt smittar av sig. Vi är nog nästan motsatserna av varandra vilket gör att vi passar så bra ihop. Vi ses tyvärr inte så ofta som jag önskar men så är det ibland. Hon är så godtrogen och oskyldig och helt enkelt så jäkla bra. Är jag ledsen så kommer hon med de klokaste svaren i hela världen.
Kristin. Ibland tror jag nästan att vi är samma person. Vi är så jävla lika på alla sätt och vis och jag tror att det är det som gör oss så bra tillsammans. Världens bästa Titti.

TACK FÖR IGÅR

2013-04-21 14:54:58
Igår hade Ingrid sin födelsedags middag. Det var hur mysigt som helst och jag spenderade även natten där och höll Ingrid sällskap. Jag är så glad att jag har dessa fina människor i mitt liv. Ni är alla så jävla bäst.

BÄSTAVÄN

2013-04-19 22:40:59
Vi sitter och myser och pratar om livet. Vi pratar om sommaren, godkända prov, goda bakelser, och andra fina saker som gör oss ännu mer lyckliga. 

VÄNNER

2013-04-18 10:07:22
Igår började jag klockan 12 så jag åkte med Lotta och Lovisa till Täby centrum och lunchade.
Det var jättemysigt och jag fick äta min goda subway. Måste verkligen rekomendera att ära chicken Teriaki men sallad, tomat, ost, och bbqsås. Så jävla underbart. MUMS som fan.

KILLERGAME - SÅ JÄVLA MINDFUCK

2013-04-15 21:58:18


LATTEBLOGG

2013-04-13 16:23:00
 
Jag har blivit en riktig latte-bloggare. Jag dömmer såklart inte någon annan, men jag vill inte vara en sån och jag vägrar att själv vara den tjejen som bloggar om sitt liv och vad hon gör som om någon skulle bry sig.
Den enda anledningen till att jag har blogg egentligen är för att kunna läsa i framtiden hur jag mådde och vad jag hade för värderingar och tankar om livet. 
 
Så med det sagt så kommer jag nog inte blogga lika mycket som jag gjorde förut. Jag kommer såklart att blogga när jag har någonting väsentligt att säga eller när jag bara behöver lätta på hjärtat. Eller dela med mig av någon fin bild jag har tagit. Så detta är inte alls slutet, bara början på en annan idé. 
 
 

TANDTRÅD

2013-04-13 14:45:54

EN VÄN SOM HENNE BORDE ALLA HA

2013-04-11 09:08:42
Igår åt jag middag med min bästavän inne i stan. Vi satt på Tacobar i två timmar tror jag och bara pratade om livet och ytliga ting. Det var trevligt men vi kände att vi behövde lite mer yta för att prata mer, och kunna vara lite mer personliga. Det resulterade i att vi hamnade på Cafe 60, och där satt vi väll i yttligare två timmar. 
Jag har uruselt tidsminne, men nått sånt iallafall. 
Vi satt och pratade och erkände saker för oss själva som vi inte riktigt har sagt högt förut. En sån vän som Isabella, en sån borde alla ha för hon är så jävla bra. 
 
Nu sitter jag på toaletten och håller på att skriver lite. Tänkte skynda mig och bli klar för jag ska hoppa i badet och fixa mig inför skolan som börjar 1130 idag. Yay, sjukt skönt med sovmorgon eftersom att det blev så sent igår. Jättebra det där. 

DÖR AV SKRATT

2013-04-09 09:53:00

JAG. ORKAR. INTE.

2013-04-09 08:20:00
Nu har jag blivit sådär slarvig med att blogga igen. Jag har mina anldeningar. Dumma skola tar kål på mig med alla inlämningar, alla läxor och alla viktiga betygsavgörande prov. 
Jag orkar inte plugga mer och har så mycket att göra så jag tror att jag går och lägger mig och sover en liten stund.
 
Men vad ska man göra? Jag får hålla ut den här veckan och sen är det ju nästan över. Bara två månader till sommarlovet. fan yes yes yes.

.

2013-04-07 00:37:42

TIDIG SPRINGTUR

2013-04-06 09:35:03
Imorse vaknade jag hemma hos Titti. VI mös igårkväll och somnade nästan direkt när jag kom dit. Kollade lite på Blue Mountain State och jag fick lite nostalgikickar till och från när jag tänkte på hur jag kollade på samma serie i USA. Åh mitt älskade land. Jag tog iallafall en springtur hem ifrån Titti imorse vid typ 7 och nu är jag helt slut. 

JUSTE, fick goda nyheter idag!! Fett jäkla fett!! Berättar senare! 
 

SÖDER TE

2013-04-05 15:34:53
Så mycket te som jag har druckit den sista veckan så börjar jag snart tro att te är lösningen på alla världsliga problem. 

ÄR DET DETTA SOM ÄR VÅR?

2013-04-05 10:26:49
Nu ligger jag hemma i min säng och väntar på att tevattnet ska koka upp. Tänkte försöka att få lite mer plugg gjort. Jag har faktiskt varit relativt duktig det här lovet. Jag ska försöka absolvera alla mina inlämningar idag och sedan börja plugga på proven jag har nästa vecka. Jag har fyra stycken och jag vill bara gå och lägga mig. 
 
Är det bara jag som känner att när man har mer än 2 inlämningar/prov på en vecka så ger man bara upp helt istället? Ha, ja det är nog bara jag med tanke på mina betyg. Men what to do liksom. 

Nu ska jag försöka plugga. 
 

TEA DATE

2013-04-04 20:25:00
Dagen har spenderats med fina Ingrid och vi har suttit ute på min balkong och druckit oräkeniga koppar te.
Vi har pratat massor, ätit makaroner och köttbullar och jordgubbar. Det var jättemysigt och vi fick tyvärr inget plugg gjort överhuvudtaget men vad ska man göra. Vi bara lever.
 

SÅ HÄR SER DET UT HEMMA HOS MIG

2013-04-03 22:58:00
Gjorde precis en liten film på min lägenhet. Nu vet ni hur det ser ut hos mig. Måste bara tillägga att det inte alltid är sådär stökigt i köket utan mamma och pappa hade precis gjort middag och hade inte hunnit städat av bänken efter sig. Annars så ser det väll ut ungefär sådär tror jag. Killen i videon är min bror. Han är världens bästa och min favoritmänniska i hela världen. Honom tycker jag om. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så trött att ögonen går i kors på mig. Sovgott världens bästa människor.
Ni är bra ni.
 
Juste; jävlar vad osynkat det blev vid "but not the way that I do loooove you". Det var sjukt i takt men jag glömde att fixa det när jag var klar med videon, och så kan det gå. No biggie.

LIGHTROOM

2013-04-03 14:22:28
Skulle dö om jag inte kunde retushera mina bilder innan jag la upp dem någonstans. Ibland går det lite överstyr och jag får för mig att ändra ögonfärger och andra roliga saker. Bilden ovan har jag ändrat min ögonfärg till den färg jag önskar att jag hade. Hur fint vore inte det med blondt hår och solbränd hy? 
Blir kär i tanken.

BILDER FRÅN IGÅR

2013-04-01 18:35:18
Ovan har ni bilder på Akaya, Wilda, och min pappa Lars.  Vilka goungar

"M"

2013-04-01 11:08:00
I lördags var jag med mamma på Chilli i Arninge som är en inredningsaffär med helt okej fina saker. Jag kände att jag behövde införskaffa mig lite rosa saker eftersom att jag bestämde mig för att göra om. 
Jag köpte även "M" skylten ovan för typ 39 kronor eller något och det är så fin! Älskar den.

DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE