YOU ARE SO MUCH MORE BEAUTIFUL THAN YOU THINK YOU ARE

2013-08-29 17:28:00
Såg att Kristin hade posat denna video på sin blogg och jag blev tvungen att visa den för er. Åh vad fint. 

IBLAND ÄR MAN LYCKLIGT OVETANDE.

2013-08-28 12:29:05
Du måste sluta jämföra dig själv med andra människor. Du måste sluta överanalysera allt för det kommer att förstöra dig. Det kommer att skava innefrån och göra dig galen. Det kommer inte sluta förens du har fått veta varenda lilla detalj som det var. Men inte ens då kommer det göra dig lycklig. Vad som kommer att göra dig lycklig är att släppa det. Glömma bort att det någonsin har hänt. Sluta tro att det betyder någonting för någon av parterna. Du måste helt enkelt lita på det. Tro på det. Ingenting betyder någonting förutom du.

MINA TVÅ FAVVOLISTOR

2013-08-28 08:15:00
Listan till vänster är gjord av Erik Wallden och det är utan tvekan den bästa listan jag har sett i mitt liv. Den är akustisk och väldigt lugn. Jag gillar det. Listan i mitten är min lista där jag bara lägger in massvis av olika låtar. Gamla nya bra dåliga. Alla olika. Låten allra till vänster är bara ett exempel på musik som är med på den högra listan. Denna är en cover gjord av Magnus Weideskog på Keshas låt Tik Tok.

LOST

2013-08-28 08:11:12
Igår gick jag och la mig klockan 21 klädd i springshorts och sportbh i hopp om att jag skulle orka upp klockan 6 på en löprunda och inte ha några bortförklaringar. Jag vaknade, sträckte på mig och insåg nog att jag hade lite ont i fingret så jag sket i det, hehe tänker springa ikväll istället. Iallafall så somnade jag om vid 6, vaknade 7 stressade lite för att hinna till bussen som gick 45.... 8.45. Jag kan inte klockan på morgonen. 
 
Jag är redo för höst nu. Jag känner att det får gärna vara sommar men om så gärna dygnet runt. Just nu förfryser man på morgonen/natten och dör lökdöden under dagen. Får inte ihop det. Vad ska man ha på sig utan att dö? 
 

MICKIS 18 ÅR

2013-08-25 16:00:00
Här har ni lite bilder ifrån gårkvällen hemma hos Michaela som fyllde 18!! 
Hon bjöd på god mat, gott vin, och mycket bra folk. Det var vi 18 tjejer tills det kom massa pojkar. Efter ett tag drog alla ut förutom jag, Linnea och Anna-Karin; de enda 17 åringarna i vår vänskapskrets. Vi åkte hem till oss själva istället och sov så himla gott efter en sån lyckad kväll. 
En så himla bra kväll men ack så kallt det blev med bara ben efter bara några timmar ute. Vart försvann sommaren? 
 

URBANEARS

2013-08-23 08:26:56
Jag är äntligen tillbaka med min älskade Erik och det känns så himla bra. Jag hade honom i onsdags och igår. 
Eriks granne har jobbat lite med Urbanears så jag fick dessa igår. Fattar ni vad najs. Han frågade om jag ville ha ett par och varför skulle jag tacka nej? Så nu står jag här med mina nya hörlurar som jag har förälskat mig i. 
 
Vad annars? 
Skolan har börjat igen. Det är skönt att få lite rutiner igen fastän jag hellre stannar hemma och sover hela dagarna. Jag kommer inte så bra överens med min nya mentor, fan vad bra. Nej, men det var nog allt. JUSTE, jag har fan en utbytesstudent i klassen från Mexico!! Hon heter Ana och är jättetrevlig. Jag ser så himla mycket fram emot att ha henne här. 
 

OGILLAR HEJDÅS

2013-08-20 10:42:18
Har inga bilder på min dator så tog en nu när jag ligger i sängen. 
Nu har jag jobbat massor den senaste tiden så har inte haft så mycket att skriva om. Det är bara vanlig rutin just nu. Idag ska jag dock göra något annat. Idag ska jag äta kebab för första gången på nästan ett år. Axel kommer och hämtar mig vid lunch någongång i hans nya bil så åker vi och köper kebab och sen hem till antingen han eller Elin. Vi ska ha en liten hejdå lucnh eftersom Elin åker till USA på onsdag. Tycker typ att det är jobbigare att hon åker än vad jag tyckte att det var att åka själv. 

DET HANDLAR OM ATT HOPPA OCH LITA PÅ ATT NÅGON TAR EMOT EN.

2013-08-13 14:52:00

LOVISA JÄGRELL

2013-08-12 21:14:14
Idag har jag varit hemma hos Lovisa och vi har druckit svartvinbärssaft, druckit te, och bara pratat i flera timmar i sträck. Det var så himla mysigt och nu kommer jag inte träffa henne igen förens alla tjejorna kommer hem från Köpenhamn. Nu ska jag sova för jag är så trött att jag håller på att gå sönder. 
 

VARMAST OM HJÄRTAT

2013-08-12 14:34:55
Bästavän är ett ord som jag inte riktigt lärt mig hantera. Eller så är de just det jag har. Jag slänger inte ur mig det hursomhelst. Snarare för sällan än för ofta. En bästavän för mig är inte någon som man alltid har roligt med, eller som man berättar allt i hela världen för. För mig är en bästavän någon som jag skulle kunna bråka med så att helvetet bryts löst och sedan prata med, reda ut allting och gå tillbaka till den vanliga. Det är någon jag kan vara utan i ett helt år och sedan komma tillbaka till verkligheten och ingenting har förändrats. En bästavän för mig behöver inte ens vara någon som jag pratar med varje dag, någon som jag är beroende utav av. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Någon som är som jag. Någon som förstår mig utan att jag behöver säga ett ord. 
Kristin, Elin, Isabella, John, Micke och Caroline. Så enkelt är det. 

TILL DIG BEA :))

2013-08-11 22:10:47
Jag fotade inte så mycket unfer kvällen utan kameran blev mest liggandes på bordet lite för nära både ljus och askkopp. Men det gjorde inget för jag hade trevligt och man kan inte fånga all lycka på bild. Men här Bea har du de enda bilderna som blev helt okej!!
 
 
 

Bilder och gårdagen

2013-08-11 18:54:00
pappa
mamma 
Jag och min bror är alltid så himla oseriösa.
Waddup
Hei.
igen.
och igen
Såhär ser jag och min mamma ut när vi posar på bild. 
 
Igår var jag hemma hos min morfar eftersom att Fredrik, morfars frus son, har fyllt år. Där hängde vi och käkade middag och mös i kvällsolen ända tills jag skulle till Lovisa i min klass som hade en myskväll; eller tagg inför Köpenhamn (jag ska inte med dit) men det var så himla mysigt ändå. Vi satt utomhus och lyssnade på akustisk musik hela kvällen. Det var en av sommarens bättre kvällar faktiskt. Fina människor överallt.  
 
 

ÖVNINGSKÖRA

2013-08-11 11:50:46
Denna bild knäppte pappa på mig medans jag övningskörde häromdagen. Det blir väldigt mycket snack om övningkörning just nu känner jag men det är ju för att jag är så himla redo att ta körkort och kunna köra runt på mig själv utan att behöva ha med mig pappa i bilen. 
 
Idag ska jag jobba. Trodde jag började 12, så lyckan som uppstod när jag hade skrivit 1230 i kalendern var oslagbar. Nu ska jag gå och bada. Vi hörs senare.
 
 

KÖRKORTSBOKEN

2013-08-10 01:56:47
Såhär satte jag mig efter jobbet idag och pluggade lite teori inför körkortet. Jag trodde jag var klar och hade läst igenom hela körkortsboken men det hade jag tydligen inte. Jag hade bara läst kompleteringarna..... Så nu har jag börjat läsa den 100 sidor tjocka boken och jag är fan påväg nu! Det känns helbra. 
 

100 DAGAR KVAR TILL 18

2013-08-08 23:27:10
Min granne rakt över håller på att rensa och renovera hela sin lägenhet och har ställt ut massor av saker i trapphuset för folk att ta bäst man vill av. Hon stoppade mig igår när jag hade lunch rast och frågade om jag ville ha ljushållarna ovan som är formade som kronor och självklart ville jag det för de är så himla fina!! På väg där ifrån fångade det guldiga fatet min uppmärksamhet och även det fick följa med mig hem. Jag gillar mina grannar. Dom är bra för mycket. Imorgon ska jag låna en annan grannes plattång för min är kvarglömd i USA. 
 
På tal om något helt annat; idag övningskörde jag igen. Det är 4de dagen på rad och jag måste faktiskt säga att jag är helnöjd över mitt bilkörande. Om precis 100 dagar så tar jag förhoppningsvis körkort för då fyller jag 18. 
Inte långt kvar nu. Skynda snälla höst.
 
 

DET ÄR LÖJLIGT HUR LYCKLIG JAG ÄR ÄNDÅ

2013-08-08 22:08:53
Idag var en bra dag. Lotta kom hem till mig och vi drack oräkniga mängder svartvinbärs saft och pratade lite om allt som har hänt i somras och om skolåret som kommer. Vi kollade även på Beyonces dokumentär som Lotta visade mig. Wow, den kvinnan alltså. Iallafall så är det, precis som rubriken lyder, löjligt hur lycklig jag är och hur personer man umgås med kan få en att må så bra. Lotta är ett perfekt exempel på en sån människa. Hon är så bra rakt igenom och hon är den vännen i ens umgänge som verkligen bryr sig om alla och går ur sin egna väg för att göra någon annans lättare. Hon vill ingen i världen illa. Fina fina Lotta. 
 

VARFÖR HAR JAG BLIVIT SÅ YTLIG?

2013-08-08 00:48:00
Jag har blivit urusel på att skriva. Alltid har jag haft en kärlek till att kunna sätta ord på mina känslor men jag kan inte längre göra det. Jag vet inte varför men jag börjar med att skriva ett inlägg om någonting jag har grubblat på ett tag men det slutar oftast med att jag tar bort all min text och börjar om på nytt. I slutändan handlar det nästan bara om ytliga ting. Om saker jag har gjort eller kanske saker jag har köpt. Det är väll roligt att föreviga det också men tankar och känslor betyder så mycket mer för mig än konkreta ting. Jag gillar inte sånt. Jag gillar känslor. 

Jag vet inte vad för känslor, och jag har inte mycket egna erfarenheter att hänvisa till när det kommer till känslor. Men typ sorg, den kan jag, Jag gillar sorg för det påminner mig om att jag lever. Det är som en väckarklocka litegranna; det är som att livet petar mig på axeln och säger åt mig att komma ihåg andras känslor. För jag vet vad sorg känns som och jag vet att jag inte önskar det på någon. Det påminner mig att hjälpa andra som bär på tunga hjärtan. 

MITT LIV ÄR GRÅTT

2013-08-07 15:33:47
I denna säng och på ICA spenderas majoriteten av mitt liv just nu. Jag har jobbat varje dag sedan förra torsdagen och jag kommer jobba nu fram tills på lördag och då har jag äntligen lite välbehövd ledighet.
 
Min vardag är ungefär lika grå som dessa bilder och jag känner mig sliten och utmattad hela tiden. Jag fick 11 timmars sömn inatt och jag är ändå så trött att ögonen går i kors på mig och mitt fokus är suddigt. 
Om 20 minuter är min lunchrast slut och jag måste tillbaka till verkligheten. Tills dess sover jag. 
Hejdå tills nästa gång.

OM JAG INTE HAR VÄRLDENS VACKRASTE MAMMA SÅ VET JAG INTE VAD

2013-08-01 18:56:00
Nu ska jag och min så gimla vackra mamma gå ut och ta ett varv runt rönningesjön. Det ska bli så himla skönt att röra lite på mig eftersom att det var ett tag sen sist. Jag fotade mig och mamma ovan och passade på att ta två bilder på min nya sportsbh och mina nya shorts som jag köpte på Forever21 i USA. Shortsen är verkligen de skönaste shortsen jag någonsin haft i min ägo och jag älskar dem! 
Sen tänkte jag också att ni skulle få en bättre bild på mitt hår. Så there you go!! Ser ut som en russian prostitute men vad gör det :-)
 
Tidigare idag så ringde Madeleine mig och sa åt mig att gå ut på balkongen. Jag traskade ut och såg henne stå nedanför med sin cykel. JA hon hade alltså cyklat till mig ifrån SVINNINGE. ca 1.3 mil härifrån. Mycket duktigt måste jag säga. Men fan vad jobbigt det måste ha varit. 
 
Nu försöker mamma få upp mig ur sängen så vi kan traska. Vi hörs sen alla mina pärlor. 

IDAG KLIPPTE JAG AV MIG HÅRET

2013-08-01 01:03:26
Idag var jag hos frisören och klippte av lite mer än 2 dm av mitt hår. Jag saknar det redan men det är sånt man måste göra ibland. Mitt hår var så himla slitet så nu är allt det slitna borta.
 

DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE