TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

2013-07-31 06:27:31
Nu är jag hemma ifrån USA. Jag var påväg att skriva "äntligen hemma" men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än. Jag har haft världens bästa månad i USA. Jag ville aldrig att den skulle ta slut. Samtidigt är det ganska skönt att vara hemma och komma tillbaka till vanliga rutiner. Jag ville inte hinna vänja mig vid att vara tillbaka för jag vet hur mycket mer det hade sugit att behöva lämna allihopa igen då. 
 
Nu är jag iallafall hemma. Lotta tvingar mig att börja blogga igen och jag antar att jag kommer börja göra det nu när jag faktiskt inte har någonting som tar upp all min vakna tid. Så det där med att inte blogga är ju positivt för min del. Det innebär att jag är så upptagen med att faktiskt leva mitt liv att jag inte ens hinner skriva en kort text om det. Så önskar jag att livet alltid var. Så vad gjorde vi under våra två veckor i världens bästa stat? 
Vi shoppade en del, umgicks med mina fina vänner, åt på varje snabbmatsresturang jag kan namnet på och vi levde så jäkla bra. Det fanns inte en sak jag skulle vilja ändra på.
 
Nu när jag är tillbaka i verkligheten så är det jobb som gäller. Och även lite plugg. Eller massvis med plugg faktiskt. Någongång innan skolan börjar ska jag ta kursprovet i samhällskunskap. Jag hatar samhällskunskap. 
Jag jobbar nästan hela Augusti månad, vilket suger en del. Men vad ska man göra. Pengar är najs.
 
 

TRE VÄLDIGT POPULÄRA LÅTAR HÄR JUST NU

2013-07-16 22:16:37

GÅRDAGEN

2013-07-16 17:28:30
Igår träffade jag Jeovanna för första gången sen jag åkte. Hon är verkligen världens mysigaste och likaså är hennes mamma Vonda. Jag tycker att de båda är de härligaste människorna, och de människorna med mest energi som jag någonsin har träffat. 
 
Jeovanna kom hit och plockade upp oss vid 2 och vi åkte till Toots och käkade lite kyckling och friterad saltgurka. Guys I'm telling you. Dont judge it förens du har smakat det för det är någonting vackert. 
Efter att vi hade käkat så åkte vi hem till JC för att hon skulle packa sina väskor då hon skulle spendera natten med cheerleaders. Jag fick träffa Vonda och hon är så jäkla härlig och fruktansvärt ärlig. Inte på ett dåligt sätt men WOW. Packat och klart så åkte vi vidare till the baseball field och kollade när JC och några andra spelade baseball. Jag träffade Zack, Austin, Patrick, Victoria, Rachel, Blake, Jp och Taylor. Inte för att det säger er något alls men det var mysigt. 
 
Idag skulle jag och Katta ha tagit en promenad till skolan. Vi får se hur det blir med det. Kanska gör det nu. 

MY LIL NIGGAS

2013-07-15 19:07:23
Igår var jag hemma hos Jamaya och Samira. Det var så himla mysigt. Jag älskar den familjen alltså.
Jah är den lilla pojken i första bilden. Han är på riktigt världens roligaste unge. Han började sjunga en sång när vi fotade som gick något i stil med "I got my niggas, uh yaah. Swerve man" haha wtf. Älskar honom
 
 

NU ÄR JAG HEMMA

2013-07-15 18:59:12
Såhär ser det ut där vi bor just nu. Det är inte lika stilrent som i Hamptons, såklart. Men det är väldigt hemtrevligt och hur mysigt som helst. Bilderna är brutalt dåliga eftersom att det är ganska mörk härinne och jag inte orkade tända några lampor. Iallafall så är detta köket, vardagsrummet och the hallway. Vi har sovit i Chanses rum hittills men han kommer hem idag så vi ska sova inne i tvillingarnas rum nu de kommande dagarna. 
 
Idag så har vi bara chillat hittills. Klockan är 12 så det har inte gjort något hittills. Om två timmar kommer dock Jeavonna och hämtar oss. Vi ska åka och äta Toots och Sweet Cece's. IM SO EXCITED. mums vad gott det kommer att bli.

CHEDDARS, ROCK ISLAND, AIRPORT

2013-07-13 15:39:39
Påväg in i flyget! 
Jag hade så himla mycket plats. Katta satte sig någonannan stans. Jag klagar inte....
Precis innan landing. 
Chanse, min värdbror. 
Min värdmamma, haha åh jag älskar henne. 
Cheddars! Jag hade friterade räkor och det var najs!! Träffade också Viktoria där som var en cheerleader med mig förra året! 
 
 
Igår vid tjugo över 6 så landade vi på flygplatsen i Nashville och jag var så himla exalterad över att se alla mina vänner och familj igen. Och helt ärligt så var det precis som att jag aldrig åkt. Alla är likadana och det känns så himla bra. När vi hade mött Chasity, Mama, Rymie, Shauna, Layne och Chanse på flygplatsen så kändes allt så himla bra. Vi åkte hem direkt och jag och Katta la in våra väskor, kollade runt lite och bytte om lite fort innan vi åkte till Cheddars, som är en populär resturang här, för att äta middag med hela bunten människor. 
 
När vi hade käkat och så så åkte vi hem. Jag, Katta och Rymie åkte Rymies bil och det var så najs!! Äntligen har hon sin egen bil och körkort. Hon var bara 14-15 när jag var här så hon hade bara sitt permit då. 
Iallafall så åkte vi förbi skolan. Vi stannade och hoppade över stängselt till footballs planen och baseball planen. 
Det var så himla mysigt och jag älskar att vara hemma även om det bara gäller två veckor. 
 
Idag ska vi till ett ställe som heter Rock Island. Det är en national park ungefär en timme härifrån. Vi ska hoppa i klippor och bada i vattenfall. Det kommer att bli så kul. Jag älskar mina vänner. 
 

EN SNABB VISIT I MANHATTAN

2013-07-11 23:09:53
Orriga spegelbilder. Men eftersom att vi inte fick fota inne i studion så tänkte jag att jag kunda fota inne på toaletten där vi hittade en helkroppsspegel. Mina jeans är nya förresten! Hittade dem på Levis för 30 dollar.
Där har nu dem bakifrån.
En cool bänk vi hittade i NY. Det är två snowboards de gjorde om. Coolt! 
 
Idag var vi ju på Kimberlys studio på Manhattan. Vi fick inte fota något där inne eftersom att de höll på att filma och fota Vinter OS kampanjerna där inne. En lokal var även uthyrd till ELLE magazine och de höll på att fota för Septembers nummer av tidningen. Det var väldigt coolt att se allt det där faktiskt. Ingenting man får lov att göra när som helst. Vi fick även hänga lite i den lokalen där VS fashionshow efterfest hölls förra året. Ganska coolt. 
Faktiskt så var alla modellerna där igår för lite fittings och sånt, vilket är synd att vi missade men det var jäkligt coolt idag med. Alla var så himla välkomnande och så himla trevliga. 
 
När vi var klara där så gick vi till Chelsea Market, som ligger mittemot hennes lokaler, och åt Pad Thai. Det var skitgott! När vi skildes åt med Kimerbly så gick vi till närmaste Pharmasy för att köpa tamponger till mig som har fått nitlotten. Men de e naaajs. Just nu sitter vi på bussen påväg hem idag. Lyckan som uppstod när jag såg att det fanns WIFI på bussen. En vacker överraskning. Om typ 20 minuter så är vi framme i BridgeHampton och där ska Maggan hämta oss. Vi ska bara stanna hemma och softa ikväll. Jag ska kolla på något(läs: många) avsnitt av Scandal. Det är verkligen en serie jag rekomenderar till er serieälskare. Den är så jävla bra alltså. 
 
Nu ska jag avsluta detta inlägg innan jag börjar babbla på om massa orelevant bullshit. 
Puss mina älskare.
 
Juste; jag måste köpa USB minnen och tömma hela min dator. Min startskiva är helt full!

GOPRO HERO 3

2013-07-11 05:13:23
Jag är så glad att världens bästa bror lät mig låna hans gopro kamera med mig hit. Jag kan fota under vattnet, ovanför vattnet, överallt med denna filur. Bästa är ju att den får lätt plats i fickan.
 
 
 

HAMPTON JITNEY

2013-07-11 02:24:32
Idag var den första dagen hittills som vi inte har gjort något speciellt alls. Vi cyklade till Sag Harbour och kollade lite affärer, åt lite froyo, tog en av våra självklara naps på gräset, och sen kom Maggan och vi åt middag på Dockside. Idag var det också dags att lämna tillbaka cyklarna vi hyrde. Det var tråkigt men imorgon ska vi in till NYC igen och kolla på när Vinter OS kampanjerna filmas i Kimberlys lokaler på Manhattan! Det kommer bli fett. 
Vi tar Hampton Jitney 9:15 från Brigdehampton och sen kommer vi fram vid 11. Då ska vi kolla in lokalerna och sedan luncha i hennes distrikt. Tror det låg mellan 14th och 15th Avenue. Vid 3 pm går bussen tillbaka till Hamptons och vi ska fixa iordning det sista för på fredag så flyger vi vidare till våran slutliga destination; Nashville!!! 
 
 

HUSET VI BOR I

2013-07-10 00:43:08
Fina huset. Och älskade poolen!
Vardagsrummet nr 1 och lite av köket + köksbordet.
Köket! Älskar köket. Så himla himla fint och rymligt.
Matsal och lite soffrum.
Vårat sovrum! Jag sover i sängen längst bort! 
Matsalen från övervåningen.
Gästrum.
Ännu ett gästrum.
Hur fint är inte detta hus? Jag är helt förälskad.
 

LITE MER DETALJERAT OM GÅRDAGEN

2013-07-08 17:22:00
Igår kom Pauls sons fry, Kimberly, och plockade upp oss vis ungefär 11 på morgonen för att ta oss till stranden som ligger ungefär en halvtimme ifrån där vi bor. Hon hade med sig sina döttrar Georgia och Gracey och de var supermysiga. Vi låg på stranden i ungefär 4 timmar och bara solade och hade det så himla bra. Jag ramlade i vågorna och skrapade upp halva rumpan med fan vad värt. Brände mig på ryggen gjorde jag också men det röda har gått bort nu. Så himla skönt för det sved verkligen. 
Friterad bläckfisk i sötsursås. Vackert. 
En liten shop längst vägen vi stannade till i.
Kimberlys bil. Surfinggrejer överallt.
Efter stranden åkte vi till slutet av Long Island. The End kallas det också eftersom att det är verkligen så långt ut på östkusten man kan komma. "Next is Europe" sa Kimberly och det var verkligen sant. Öppet hav så långt man kunde se. Så himla vackert. Vi käkade världens godaste mat. Jag åt Ravioli och friterad bläckfisk i sötsursås. 
På vägen hem så satt vi och pratade om Kimberlys jobb. Hon har utan tvekan det coolaste jobbet i världen. Hon har lokaler i NYC som används av ALLA kända människor när de ska fota kampanjer, framsidor till skivor, parfymer ect. Nu i veckan så fotar/filmar de hela Vinter OS ads. i hennes lokaler. Victoria Secret afterparty var i hennes lokaler så hon har träffat och pratat med dem sååå många gånger tydligen. Ganska jäkla najs jobb. 
 

ÄR INTE DESSA STENAR DE MEST PERFEKTA STENARNA NI HAR SETT`?

2013-07-08 17:06:36
`

LITE KORT UPDATE

2013-07-08 04:01:43
VI är nu hemma hos Kattas moster i Hamptons och livet är så jävla bra. Igår var vi på ett college pizza party med mycket snygga killar och väldigt trevliga tjejer. Tänk er att komma hem till någon med det festaste huset, fet pool, och egen jäkla pizzaugn i trädgården. Den var specialbyggt åt just honom av 7 italienare som flygigt från Italien bara för att bygga den åt honom. Sweet. Jävlar vad god pizza det var. 
 
De vi bor hos har världens finaste hus också. Jag är helt amazed. De har pool, jacuzzi, egen lekpark(till barnbarnen), tennisbana och hela huset ser ut att komma direkt ur en design tidning. 
 

FÖRSTA KVÄLLEN I NYC

2013-07-04 23:59:06
Hej alla mina fans. Jag ville bara säga hej och berätta att vi kommit fram till NY säkert. Vi har det så himla bra och det är så varmt så att man får svettmärken på shortsen när man sitter ner. Lite äckligt men fy vad bra vi har det. Igår så kom vi fram ganska sent, eller ja vid 8 men vi var ju helt jetlagged eftersom att klockan var 02 för oss. Vi kom fram till hotellet och bytte om lite fort innan vi gick ut och hängde lite på times square. Vi gick in på forever21 och gick igenom alla deras 4 våningar på lite mindre än 40 minuter. Det var påfrestande. 
Efter det så gick vi runt, fotade lite och hamnade till sist på McDonalds för middag. Klockan 02, Amerikansk tid, så traskade vi tillbaka till hotellet i klänning och linne utan att frysa det minsta. Varför kan inte Sverige vara så här varmt och skönt? 
 
 

WE'LL MAKE THE RULES UP AS WE GO N' BREAK THEM AS WE GO

2013-07-03 11:01:00
Om en timme sitter jag i bilen påväg till Arlanda. Katarinas mamma kör oss dit. Fy fan vad jag är nervös, exalterad och framförallt lycklig. Jag bara sitter och ler. Ingen anledning förutom att allting är så perfekt just nu.

3 SAKER NI KANSKE, ELLER KANSKE INTE VISSTE

2013-07-02 00:21:35
- Jag dricker te alla tidpunkter på dagen. Ibland vaknar jag halv 3 på morgonen och tar en kopp te innan jag somnar om. 
- Jag har alltid tyckt att crosskillar är sexiga. Det bara skriker badboy när de har snapbacks and tattoos. Najs.
- Jag spenderar mycket mer pengar på upplevelser än jag gör på kläder. 
 

DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE