ÄLSKLINGSARTHUR

2013-09-30 11:30:27

IF THE SHOE FITS, WEAR IT.

2013-09-29 01:22:37
Tjejer i den åldern vi är i just nu kan vara så jävla elaka. Inte på ett sånt sätt där de är fysisk våldsamma och ger en blåmärken men på ett plan som är så himla mycket värre. Vet ni varför? För blåmärken går bort. De tynar bort medans elaka ord och utfrysningar koms ihåg så länge; nästan förevigt känns det som. Ord gör så himla mycket mer skada än vad fysisk skada gör. Föreställ dig om alla är snälla mot dig men ger dig ett slag på armen lite då och då. Dom menar det ju egentligen inte eftersom att de gillar dig. Det är ett slag utan känslor. Är det helt tvärt om och någon är elak; men inte slåss så suger det. Skulle ta en käftsmäll 1000 gånger före ord som sårar. Jag är inte den som bryr sig om vad andra tjejer har att säga om mig men för tjejer som är mer osäkra så är det skitjobbigt. Därför försöker jag, och verkligen rekommenderar jag er mina älskade, att umgås med folk som faktiskt tycker om er. Umgås med de vännerna som ni vet inte kallar er tjocka, fula, "högljudda", osköna ect bakom er rygg. För dessa människor är inte era vänner. Dessa är värre än de ni hatar för de låtsas tycka om dig men så fort du vänder ryggen mot så är skitsnacket igång. Tyvärr är detta alldeles för vanligt bland tjejer. Eller så är det inte det, bara i mina umgängeskretsar(???) vet inte. Hoppas nästan att det är så för då slipper ni alla andra all falskhet som finns. Allt detta hat och denna falskhet önskar jag inte på någon. Tystnad är bättre än skitsnack.
 

BLOGGA DÅÅÅÅ

2013-09-28 13:17:51
Jag har inte velat blogga på en vecka eller två eftersom att jag har lånat ut mitt minneskort till min kamera till Juridikklassen som varit i Bryssel. Men nu är jag litegranna tillbaka. Kommer förhoppningsvis kunna börja fota igen på måndag så då blir det mer bilder. Tills dess blir det bara skrivande. Jag är helt okej med det men det är inte lika roligt för er att läsa. 
 
Igår jobbade jag. Jag kom hem 20 över 8 och mös med mamma och pappa tills ögononen gick i kors och knappt kunde hålla dem öppna. Idag är planen att jag ska hänga med Andrea, vi har inga planer än men det kommer väll det också antar jag. Ikväll vill jag göra någonting roligt. 
Imorgon blir det jobb på ica och jag kommer såklart drömma mig bort till Tyskland där MX of Nations är i helgen. 
 
 

TU ME MANQUES

2013-09-19 23:38:31
Ikväll är en jobbig kväll. När jag var i USA som utbytesstudent så var inte saknaden så jobbig för jag fick uppleva nya saker hela tiden och lära känna nya människor dagligen. Jag har alltid trott efter det att jag skulle kunna överleva helt utan mina vänner. Inte på ett sånt sätt där jag skulle vara ensam resten av livet men jag har bara trott att jag är tillräckligt stark för att klara mig själv och lära känna människor längst vägen vart livet än tar mig. Just nu ligger jag i min säng och den personen jag helst vill prata med i hela världen är inte här. Min bästavän är borta. Hon kommer hem snart. Om ungefär 255 dagar är hon tillbaka i Sverige och det känns så himla himla långt bort. Jag vill skriva till henne och bara berätta hur mycket jag saknar henne och hur gärna jag skulle vilja mysa med henne men jag kan inte. För just det är så himla egoistiskt. Jag vet själv hur mycket lättare det är att sakna någon när man själv vet att man är saknad tillbaka. Jag vill inte att hon ska längta hem till Sverige. Jag vill att hon ska ha det bästa året i sitt liv. Men just nu saknas hon. Hon är en del av mig. Jättekonstigt att säga det men det är jobbigare än jag trodde. Min fina fina. Hur mycket vi än tjaffsar och har oss så kommer hon alltid att vara min bästis. Åh jobbiga kväll. 
 
 

SPARKLES

2013-09-15 12:56:07
Jag hade lite tråkigt igår innan jag började fixa inför kvällen så jag bestämde mig för att pimpa min telefon lite. 
Yääähäh nu sparklar den. 
 

ETT MUSIKALISKT GENI DEN DÄR AVICII

2013-09-14 10:26:14
Här har ni mina favoriter

ÖVNINGSKÖRA MED INGRID

2013-09-14 10:24:27
Just nu ligger jag i sängen och spelar Aviciis nya album på repeat. Om några minuter kommer Ingrid och hämtar mig för vi ska övningsköra, det ser jag himla mycket fram emot. Tänk er att sitta brevid eran "låtsasmormor" och bara prata i en timme. Man blir ju tightare än innan eftersom att man inte kan ta upp telefonen och undvika samtal. Jag älskar det. 
 
När jag kommer hem sen ska jag ta och städa mitt rum lite. Måste rensa mitt skrivbord och hänga upp alla kläder som ligger i en hög på mitt golv. Mamma hade lagt upp allt på min säng igår i hopp om att jag skulle hänga upp dem innan jag gick och la mig. Men ack vad fel hon hade, ner på golvet med dem tänkte jag!
 

MYSKVÄLL

2013-09-13 22:58:38
Såhär spenderar jag min fredagkväll. Jag sitter i soffan med mamma och pappa och dricker te. Vi kollar på någon irlänsk version av Jersey Shore. Det är en värd hemmakväll helt enkelt. Känner att jag vill spendera mer tid med mina fina föräldrar. Vi behöver lite kvalitetstid. 
 
Imorgon ska jag övningsköra med Ingrid 10:30. Vet inte hur länge men efter det så ska jag till Arninge och köpa lite grejer inför kvällen. måste köpa tacos mat, läsk, te, chips ect. Måste hitta någon bra skräckfilm också. Har fått massa bra tips så vi får se vilken/vilka det blir att vi kollar på. 
 

YÄÄÄHHHH

2013-09-11 22:26:35
Detta är alltså den första grejen jag har planerat och bokat där man måste vara 18. Åh jag ser så himla mycket fram emot detta. Och sen har jag och Madde bokat någonting i sälen också 13-15 December. Fränt. Vet inte riktigt vad det är än dock. haha 

SYND ATT KÄRLEK INTE ÄR FÖR MIG, FÖR DETTA VAR DET VACKRASTE JAG LÄST

2013-09-10 21:56:09
 
 

HÖSTEN

2013-09-10 21:34:11
Jag ser nästan lite fram emot hösten. Jag ser fram emot sena kvällar i korta klänningar där vi alla vägrar inse att vi fryser om benen och är i fullständig förnekelse om att sommaren är över. Att variera drömmen om yttligare ett sommarlov med att sitta hemma med söderte, filtar och fina vänner gör nästan hösten till min favoritsäsong. 
 

OVÄRD DAG

2013-09-10 09:04:18
Ungefär såhär cool känner jag mig nu. Enda skillnaden är väll kanske att jag har en ananaströja på mig och flätor i håret. Känner mig som ett sommarbarn och jag älskar det. 
 
Idag har vi massa onödigheter i skolan. Jag började 8.10 och har nu håltimme efter denna lektion fram till halv 12. Sen efter det har jag absolut ingenting. Jag slutar alltså då. Detta må ha varit den mest ovärda dagen hittills på terminen. Nu ska jag vara med lite på Italienska lektionen. 

LÖRDAGKVÄLL

2013-09-08 21:45:00
Här har ni några bilder som togs under lördagskvällen. Det var hemma hos Andrea där vi åt tacos innan vi drog vidare till en kille i Gribbylund. Så jävla skönt och värt var det att dra dit eftersom att jag bor ungefär 1 minut ifrån honom. Aja. 
 
Nu ska jag sova. Jag är så trött så att jag håller på att gå sönder. 

JONAS GARDELL OCH EH

2013-09-08 19:48:56
Idag har vi varit och kollat på Jonas Gardells fördrag om "Torka aldrig tårar utan handskar" och det var jättebra. Jag gillar honom som offentlig person men när man pratar med honom så verkar han inte lika go och glad som han verkar när han står på scenen inför massor av folk. 
 
Efter detta så åkte jag och Lotta till Täby Centrum och fikade på Espresso House. Det var mysigt. 
Nu ska jag städa mitt jätteäckliga rum. pussar
 

FILMKVÄLL

2013-09-06 23:02:03
Just nu sitter jag med min kära mor och far i soffan. Vi ska ha filmkväll och mysa med 3 olika chipssorter, 2 olika dippar, saft, läsk, vin och filtar. Kunde inte ha spenderat min fredag på ett bättre sätt. Imorgon ska jag övningsköra till Västerås ca 2 timmar härifrån. Det kommer nog bli kul så länge jag håller mig på vägarna. 
Micke ska köra cross så jag tänkte att jag skulle ta med mig kameran och eventuellt fota lite. Om inte annat så kommer jag väll kanske fota med telefonen. 
 

WHAT ABOUT TODAY?

2013-09-06 10:29:32

SKA BÖRJA FOTA MERA

2013-09-05 22:53:36
Jag öppnar upp blogg.se's hemsida flera gånger om dagen och loggar in på min blogg. Jag börjar ofta skriva lite om min dag men slutar tvärt och inser att sådant inte är intressant. Intressant är bilder. Snapshots. Oväntade händelser och att dokumentera dessa utan att missa att leva i ögonblicket. Därför ska jag försöka fota mer. Jag vet att jag säger det ofta men nu menar jag inte nödvändigtvis med min kamera utan även med mobilen. 
 
Jag sa försöka bättra mitt bloggande. Inte bara för mina 2 läsares skull (hej mamma) utan även för min egen så jag kan läsa och minnas i framtiden. 

MINA FAVORITER

2013-09-04 22:18:00

...

2013-09-04 21:57:00
 

TANKSPRIDD ÄR VAD JAG ÄR

2013-09-02 23:04:35
 
Ni vet hur allting man gör här i livet, varenda misstag, val och beslut man tar leder till någonting. Bra eller dåligt. Och även det dåliga/bra konsekvenserna leder till någonting annat. Så oavsett vad du tar för beslut här i livet så får du chanser att göra om och göra rätt när det blir fel. Förstår ni hur jag menar? 
Nu ska jag vara så himla långsiktig; men det är ett prima exempel på vad jag försöker få fram. 
 
I 6:an började jag på en skola i täby som hette Prolympia. Där gick jag i ett år. Fick inte ut alldeles för mycket bra utav det men jag träffade folk som för tillfället gjorde mig lycklig. Jag bytte skola pga. ett misstag jag gjorde. Det tyckte jag för tillfället var ett tråkigt och dåligt beslut. Men jag bytte iallafall till Bergtorpsskolan i Viggbyholm och där träffade jag en av mina idag bästavänner Elin.
Jag har träffat så många människor i Bergtorosskolan som betyder så himla mycket mer än någon på Prolympia någonsin skulle göra. Jag lärde känna folk som jag litar på och kommer vara vänner med resten av mitt liv. När jag gick ut nian åkte jag ju till USA och lärde känna människor (=bra val) som kom att förändra hela mitt liv och mig som person. De påverkade mig så djup och formade mig som människa och gav mig så mycket energi och lycka. När jag åkte hem(=Inte ett val, men en stor förändring) så började jag i ettan på Danderyds gymnasium. Jag började i Natur/Sam(=dåligt val) men fick så himla mycket bra utav det. Jag träffade min bästavän Kristin där. Min fina Titti. Hade jag aldrig bytt i från Prolympia så hade jag aldrig börjat Danderyd och aldrig träffat Titti. Jag bytte iallafall ifrån Natur för att det sög och började i en Global Ekonomi klass, E12c(=bra val) och där träffade jag de människor som jag skulle komma att spendera de kommande 3 åren med. Även om sammanhållningen mellan tjejer och killar i våran klass inte är så bra så kanske det kommer i framtiden visa sig vara det bästa i situationen. 
 
Jag har lärt känna så himla många underbara och fina människor på grund utav det misstaget jag gjorde som fick mig att byta ifrån min skola i 6:an när jag var 12 år gammal. Förstår ni vad jag menar när jag säger att allting har sin mening här i livet? 
Sörj inte alldeles för mycket om någonting går fel. Gråt lite om det behövs och torka sedan tårarna och se till att aldrig gråta pga. samma anledning igen. Livet går vidare och så är det bara. 

FRE/LÖR

2013-09-02 21:50:00
Här har ni de enda bilderna ifrån helgen som jag kommer att lägga upp/har kvar. Inte mycket att hänga i granen kanske men vad gör det. Lite olika redigeringar också. Superskarpt till supernaturligt. 

MINA HÅRFÄRGER UNDER ETT ÅR

2013-09-02 20:41:00
När jag kom hem ifrån USA hade jag blått hår på höger sida. Det matchade mina ögon.
Om ni kollar noga så ser ni det blåa vid vitt högra(västra på bilden) öra. Fortsätter ni med blicken ända ner i topparna så ser ni den rosa, lila och gröna (regnbågsfärgade) dipdyen som hade börjats blekas ur mitt hår.
Sen tog jag tag i mitt liv och gick tillbaka till blont. Helt blondt dvs. Inga roliga färger eller överraskiningar. 
Såhär ovan såg det ut när det var plattat. Långt och fint åh
Så här såg det ut när det var helt ofixat. 
Sen fick jag ryck och bestämde mig för att färga håret lite mörkare i början av förra hösten. Ovan ser ni resultatet. Jag älskade det i början men kände mig så jävla vardaglig. Tråkig och ful efter ett tag. 
Den ljusbruna/mörkblonda toningen jag hade i håret har på dessa bilder börjat tonas ut och hårfärgen blev ganska trist. Det var i detta stadie jag bestämde mig för ännu mera förändring. 
I vintras fick jag för mig att bli färgglad igen och rosa blev det. Egentligen var planen inte att det skulle bli så himla chockrosa utan snarare som på bilden över denna. Ljusrosa. Och så var det i 3 dagar innan det gick ur och jag åkte och gjorde om hela proceduren. Det höll inte 3 dagar denna gång utan snarare 8 månader. lol
Den vänstra bilden var det nygjort och högra var det lite mer insjunket och inte så chockartande. 
Och så här ser jag ut idag!!! 
 
Någon som tycker jag borde färga brunt igen...... lol vill typ det. 

MIN FINA ÄLSKADE PÄRLA

2013-09-02 17:41:00
Just nu sitter jag brevid denna lilla underbaring som sparkade sparkcykel hem idag från dagis. Det gick superbra. Och han är så snabb så. 
 
Idag har jag som vanligt varit i skolan. Jag fick tid hos Helpdesk direkt och de gjorde plats i min dator på bara några sekunder. Så nu kommer bilder ifrån helgen som har varit snart dyka upp. 

INGA BILDER

2013-09-02 14:30:39
Jag lovar att börja blogga igen så fort jag har varit hos datagruppen och rensat min dator. Jag kan nämnligen inte ladda in några bilder förens jag har rensat bort alla onödigheter. OCh jag tycker att det är så jäkla tråkigt att berätta om saker utan bilder. Så tills dess så ligger vi lågt. puss

DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE