15 OKTOBER - TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

2018-10-15 14:45:00
Nu är jag och Jacob hemkomna efter 9 dagars semester. 

Vi spenderade 7 dagar på Nusa Lembongan, en liten paradisö utanför Bali. Det har varit otroligt skönt att bara få slappa och njuta av livet och god mat ett tag. Framförallt eftersom att jag lyckades stuka foten rätt ordentligt för två veckor sedan. 

Jag ramlade när jag hoppade över ett betongblock på vägen. Jag måste dock erkänna att den lilla sjukstugan här på campus är helt otrolig så att skada sig här var inte så farligt som jag hade trott att det skulle vara. Jag betalade 1000 NTD, motsvarande ca 330 kronor, för fyra röntgenplåtar, undersökning, smärtstillande och bandage. Hela besöket gick på totalt 25 minuter och jag är så nöjd. 

Men tillbaka till vår resa, vi spenderade som sagt dryga veckan på Nusa och reste sendan till vidare till Singapore innan vi åkte hem till Taiwan igen. Vi spenderade två nätter på ett riktigt sunkigt vandrarhem i Little India. Jag är inte helt hundra på om det var ett vandrarhem eller bordell, men vi sov gott i vår lilla koja iallafall. Här kommer en bildbomb på vår vistelse. 

Nu - tillbaka till verkligheten.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE