MITT RUM

2013-02-27 13:31:00
Jag älskar mitt rum. Jag vet inte varför. Det ser verkligen inte ut som i en inredningsreklam med fina matchande färger och perfekt placerade detaljer. Mitt rum är personligt och så himla mycket jag. Jag har valt allt själv. Målat väggarna, spikat upp tavlorna, valt lakan, färger och allt annat. Det är mitt. Det är jag.
Det finns dock en färg som är återkommande. Blå. Det spelar ingen roll om jag säger "Jag ska göra om mitt rum" för blåa detaljer finns alltid där. Jag brukade ha blåa saxar, post-it lappar och lämna min blåa miniräknare framme på nattygsbordet bara för att det matchade allt annat. Haha

PLUGGA PLUGGA PLUGGA

2013-02-25 10:28:15
Såhär kommer jag att spendera hela min måndag. Jag har så himla mycket att plugga ikapp och som jag har prov på efter lovet. Funderar på att rymma någonstans där allt detta inte spelar någonroll. Fast nej, det gör jag så fort jag har tagit studenten. Nu måste jag fokusera på naturen, matten, förek. och samhällskunskap.
Trevlig måndag mina snyggingar, 

LOVISA, EN RIKTIG LITEN PÄRLA

2013-02-25 01:45:23
 
Kvällen har spenderats med denna pärla. Oj vad vi har pratat alltså. Det var länge sedan jag lättade på hjärtat såhär mycket. My käkade lite och sen drack vi kaffe. Vi spenderade flertalet timmar inne i hötorgshallen och jag har haft en mycket trevlig kväll. När hallen stängde vid typ 11 så gick vi ett varv runt staden. Vi gick drottning gatan, norrmalmstorg och sedan tillbaka till Sergel biografen för att möta vårat fina sällskap hem. Lovisa Jägrell och Lottis hade kollat på bio så vi väntade på dem så vi kunde få lite sällis. 
 
Nu är jag så trött att jag håller på att gå sönder. Min lilla böna ligger och snarkar fruktansvärt högljutt brevid mig så snart puttar jag ned henne från sängen och tvingar henne ut ur mitt rum. Denna hund snarkar nästan lika högt som min pappa.....
 

RED BULL SPONS

2013-02-23 12:45:00
Det finns mycket positivt att ha min bror som bror. Gratis Red Bull är en av sakerna. Min bror kör FMX, en extremsport, och får gratis dricka från Red Bull lite då och då. Här om dagen fick han några flak leverarade hem, eller om det var till skolan, oavsett så FAN vad grymt. Untz untz. 
 
 

LOTTAPOTTA

2013-02-23 10:27:56
Denna illaluktande pärla ligger jag och myser med. Mer hängiven och älskvärd hund får man leta efter. Hon vill mysa hela tiden och bara pussas och gosa. Det är väll ett stort minus att hon stinker bajs. I munnen. Hon snarkar även högre än varje människa jag känner. Men hon är gosig ändå. Och jag tycker om henne massvis. Världens gosigaste.

CLASSIC OUTFIT BILD

2013-02-22 10:24:58
Jag vill ha fint väder. Jag vill kunna gå runt i en tunn långkjol utan att frysa. Vår eller sommar, det spelar ingenroll så länge det inte är massa snö ute. Usch och fy på snö.

JAG LEVER!

2013-02-21 20:52:45
Jag är äntligen hemma i Svealand och även om vädret i Zaragosa var mycket bättre så är det ändå så himla skönt att vara hemma. Det var så himla skönt att se familjen igen och även Lotta är hemma hos oss nu. Lotta är världens mysigaste vovve som vi passar lite då och då. Ja, vad mer? Tänkte berätta lite om vad vi har gjort i Spanien. Vi har varit på barer och druckit billig öl. Jag dricker dock inte öl, men ändå. Haha mycket barer! 
Vi har besökt lite olika museeum och kollat på stenar. Vi var uppe i bergen och jag fick de det mest magiska någonsin, så jäkla cool utsikt alltså! Mycket shopping, god mat, bra väder, älskade människor. Vi var verkligen en så himla bra grupp. Alla kom jättebra överens och jag är så glad att jag träffat dessa människor. Det utan tvekan bästa skolvecka någonsin. 

MARDRÖMSRESAN

2013-02-14 23:39:28
 
Folk som känner mig väl vet att min smärttröskel är hög och jag ligger inte och gråter över smärta. 
Jag kan inte sluta gråta. Jag har så ont i tån och hela foten nu. Fy ända in i helvete. Kan inte sova eftersom att jag vaknar av smärtan. 
 
Jag vill åka hem. nu nu nu. 

ESPANIA

2013-02-14 21:50:56
Jag har verkligen hamnat i världens mysigaste familj! Jag fick handdukar med mitt namn på som välkomspresent. Vad annars förutom att livet är jävligt bra? 
Jag har nog aldrig haft sånhär smärta förut. Min tå kommer att ramla av snart. Har 10 gradens nageltrång. Ikväll finns det en viss risk att jag gråter mig själv till sömns.

.

2013-02-13 18:53:23
Vad med ogillar jag? När folk tar mina bilder utan att ge cred eller fråga om lov. avgå

VEM VILL DÖ

2013-02-13 18:52:52
Är så jävla förbannad. Finner inga ord. Min blåa flaska som jag har lagt ner massa pengar i, är näst intill tom. Någon, min bror troligtvis, har gått och tagot pengar. PÅ RIKTIGT. VILL MÖRDA. Jag har 1200 kronor alltså. 1200!!!! Det är ingenting. Fy ända in i helvete. 
På grund av att jag verkligen inte trodde att det var möjligt att få ut pengar ur den så har jag inte haft koll på hur mycket jag lagt ner. Men jag vet att jag lagt ner iallafall en 50 lapp för det har jag på bild. NU LIGGER DET INGEN 50LAPP DÄR I. kunde ju ha varit diskret och tagit en 100 lapp eller något så hade jag inte märkt. Vem vill dö.

T.G.I. FRIDAY OCH PORR. VILKEN JÄVLA BONUS ALLTSÅ

2013-02-12 22:42:54
Dagen har spenderats i skolan och efter sista lektionen åkte nästintill hela klassen in till stan och Fridays för att käka lite innan Fröken Julie teatern vi skulle på. Jag kan säga att det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Mycket orakade könsdelar out there och man kunde inte riktigt hjälpa behovet av att stirra på en 40årig mans penis. Aja, mycket Åsa, vår svenska lärare, har att förklara i skolan imorgon.

LÄR DIG UPPSKATTA DE SMÅ SAKERNA I LIVET. FÖR SNART KOMMER DU INSE ATT DET VAR DE SMÅ SAKERNA SOM GJORDE HELA DITT LIV.

2013-02-11 23:56:31
Dricka te ur stora koppar, tillgång till Spotify dygnet runt, en breda sängar, bästavänner, gamla filmer, fotografera, trivas bra i klassen, långa nätter, sommar, netflix, Söder te, vårblommor, bara ben, blont hår, svart nagellack, dramatiska filmer, utomhusbio, converse, doftljus, ljusa nätter, festivaler, t-shirts, bra böcker, kvällssol, nya människor, tie dye, longboards, komplimanger, secondhand butiker, rena lakan, turister, minnen, blåbärsplock, bakning, trevliga främlingar, nyklippt gräs, vattenskoter, vidöppen balkongdörr, nattbad, sandiga handdukar

SPANIEN PÅ TORSDAG

2013-02-11 11:58:08
Eftersom att jag glömde min kamera hemma hos Jenny i lördags så har jag inga nya bilder att ladda upp än. Den ovan tog jag förra veckan men jag har bara inte laddat upp den. Woho, mycket egopics känner jag nu. Oh well. 
 
På torsdag åker jag till Spanien och då tar jag såklart med mig kameran och fotar massvis. Är jättetaggad på att komma iväg ifrån Sveriges kalla, dumma, snöiga väder. I can't wait helt enkelt. Jag ska bo hos en kille som heter Luís Martínes och han bor i lägenhet med sina föräldrar och sin bror. Mamman är hembiträde och pappan är i militären. Hmm, undra hur detta kommer att gå. 

ANDREA

2013-02-10 18:49:53
Ovan har ni bilder ifrån min dag. Den spenderades med Andrea och vi tie dyeade lite kläder! Mycket nöjd med reslutatet! Vi använde svart och rosa så mina händer är väldigt missfärgade nu. Jag kommer tyvärr inte att visa er resultatet förens på tidigast Tisdag för jag lämnade min kamera hos Jenny igårkväll. 


MIN DAG HITTILLS

2013-02-09 14:15:38
Jag vaknade någorlunda tidigt för att följa med pappa och Micke till crossbanan och fota lite. Ni har lite smakprov ovan och ännu mer på facebook i detta album hittar ni massor med bilder ifrån mitt 2013. Jag tycker att det är asroligt att fota så jag tar självklart med mig min kamera hem till Jenny ikväll så att ni får lite fina partajbilder också. Nu ska jag gå och kissa, äta lite och sedan åka till Marina och fixa en nagel jag hade av igår på jobbet. Det ser förskräckligt ut.

YOUNG FOREVER

2013-02-08 21:44:00
Ikväll spar jag på krafterna inför imorgon. Jag stannar hemma, äter massvis med gott, tar ett bad och rakar benen inför morgondagen och ser till att vara helt utvilad inför Jennys 18års middag imorgon. Känner på mig att imorgon kommer att vara en bra kväll, den bästa på länge. Bara ben, fina vänner, god mat. Ja, livet är rätt bra just nu. Nu vill jag vara ung förevigt.

hey sexymamas

2013-02-08 11:19:47

DIRTY LITTLE SECRETS

2013-02-07 23:12:00
Jag började precis skriva ett inlägg om hemligheter, och att det är nyttigt att kunna hålla vissa saker för sig själv. Inlägget spårade ur och tar tillbaka allt jag skrev. Find someone and make her your soulmate.

AVGÅ

2013-02-07 11:38:12
Jag blir så jäkla arg på folk som aldrig lyssnar på andra. 

NU FÅR DET FAKTISKT TA OCH RÄCKA

2013-02-07 08:25:00
Jag vaknade och kollade up genom mitt fönster. På riktigt. Så här mycket snö? En decimeter över bara natten? 
Jag blir lite ledsen faktiskt. Jag har sett fram så himla mycket för att få cykla, ramla och skrapa upp benen. Precis så det ska vara innan sommaren. Jag har inte sett fram emot att halka på väg till bussen och få hjärnskaknngar. Jävla skitvinter. Önskar jag tyckte om att åka skidor, eller kanske bräda. Får öva på det i sommar Tänkte införskaffa mig en longboard. Yay vad kul. Nu ska jag sluta se fram emot sommaren och lida lite.
 
 

.

2013-02-06 17:33:45

JAG BRYR MIG OM FOLK

2013-02-05 10:02:05
Jag har alltid, ända sedan jag var liten, brytt mig om folk alldeles för mycket. Jag blir så lätt fast. Inte fast så att jag aldrig vill vara utan personen men jag vill alltid vara där. Jhar alltid velat krama om folk som mår dåligt. Inte bara folk jag känner utan även människor som bara ser allmänt deppiga ut i skolan tillexempel. Jag tycker att det är så himla jobbigt att inte kunna göra något åt saken när någon annan mår dåligt. Jag mår dåligt av det. Jag är fruktansvärt sentimental när det kommer till detta. Jag börjar gråta när andra gråter, jag börjar gråta när någon dör i tv serier och börjar gråta på både dop och bröllop. Jag vill bara kram om personen i fråga. Jag vill säga "Jag finns här" till folk jag inte känner. Men det kan jag ju inte göra. Det mesta jag kan göra för att inte ta plats i någons privatliv är att le. Jag kan le för dem, hälsa, fråga hur de mår. Jag kan bry mig när ingen annan bryr sig. Jag kan vara den personen som frågar vart du har tagit vägen om du är borta i från skolan i flera dagar. Jag kan vara den som uppmuntrar dig genom ett leende. Det finns inget annat jag kan göra, och ingen annan jag kan vara än just den personen.

WHAT COULD YOU DO WITH THOSE HANDS, MY LOVE?

2013-02-04 23:26:08

VINTERLAND

2013-02-04 13:50:59

70 % CHOKLAD

2013-02-03 20:22:58
Ville bara posta lite bilder på det absolut bästa i hela världen. Mörk choklad är så jäkla gott och det är ett litet hål i mitt godisförbud. Jag får äta en liten bit varje dag för att mörkchoklad är ändå bra för kroppen + att man kan inte äta för mycket av det för då blir det äckligt.

BRA KVÄLL

2013-02-03 11:54:38

BLÅA NAGLAR

2013-02-02 17:55:00
Nu är jag hemma efter en lång dag! Jag åkte till Marina vid ett för att fixa mina naglar och ni ser ovan resultatet! Jag är jättenöjd och de är jättelånga så det är sjukt svårt att skriva med dem både på datan och telefonen. Jag vet att jag laddade upp massor onödiga bilder men lovade Marina att lägga upp dem så hon kunda posta dem på sin instagram. Om det är någon av mina fina vänner som funderar på att fixa naglarna så rekommenderar jag Marina starkt till er. Jag ger er gärna hennes nummer om ni är intresserade.
 

UT OCH FOTA

2013-02-02 11:42:58
Nu ska jag ut och fota litegrann, vädret är ju så jäkla bra idag! Sen ska jag, om 1,5 timme, fixa naglarna hos fina Marina! 

ROMANTISK MIDDAG FÖR EN

2013-02-01 21:12:00
Och ack så jag har väntat. Äntligen fått äta min älskade pizza.

DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE