ÖGONFRANSAR

2015-05-18 19:10:03
Får två veckor sedan fixade jag mina ögonfransar för tredje gången. 
Första gången jag gjorde det var i ettan på gymnasiet och då gjordes dem hos min frisör och jag blev supernöjd men eftersom att jag inte då hade något jobb så kunde jag inte finansiera underhållet som fransar kräver. 

Men sen upp i sadeln igen när jag hittade ett billigt alternativ centralt inne i stan i en studio som heter Wakeup with makeup
Denna tjej utgav sig för att vara superduktig och sade även att hennes erfarenhet var anledningen till varför hon kunde göra fransar på 40 minuter, det lät ju superimponerande tänkte jag och tog ut de 500 kronorna som fransarna kostade. 40 minuter senare lämnade jag salongen supernöjd över mina långa fina fransar. Mindre än en vecka senare så hade alla fransar, inkl. mina egna lossnat. Trist. 

Men så fixade jag håret hos en tjej som heter Sara som jobbar hemifrån i Stocksund och hon erbjöd mig fransar för 800kr(400kr påfyllning var tredje-fjärde vecka) så jag tänkte; jag slår till såhär tätt inpå studenten och jag kunde inte ha varit nöjdare! 

Saras Facebooksida hittar ni om ni söker på Sara of Stocksund
 


DEJTNIGHT

2015-05-18 09:57:51
Godmorgon alla:) 
Igår var jag och Victor ute och hade en supermysig kväll. Kvällen börjades på Danderyds sjukhus där Victor kom med röda rosor till mig. Erkänn oplanerat (men fint) att ge blommor i början på en dejt, jag trodde de skulle hinna vissna innan jag kom hem men jag hade fel som tur var. Vi tog tunnelbanan till Östermalmstorg och traskade med längst Nybrogatan till mitt favoritställe; Koh Phanang! 
Att jag inte kan stava till det är en annan femma men det stället är verkligen mysigt som helst och de har godaste Pad Thaien jag vet. 
Restaurangen levererar en superhäftig Thailandskänsla med mysig musik, endast thailändsk personal och thailändska kockar. 

Efter middagen tog vi tunnelbanan till t-centralen och tog en kort promenad i regnet till Sergelstorg för bio. Vi kollade på Kingsman och jag kan verkligen rekommendera den. Vet inte riktigt vilken genre jag ska placera den i men rolig är den iallafall. 




SKIVOR

2015-05-17 13:35:24








Jag har tappat räkningen på antal skivor jag varit på under studenttiden. Roligast har ju alla privatskolor varit utan tvekan och alla tusentals kronor som spenderats på festliga utklädnader och goda drinkar(aka zumbalivin I LOVE U) har garanterat varit värda det. Eggebygård har gjort sitt för denna säsong och ägaren till lokalen går säkert och längtar till nästa vår. 

Måste också säga att alla tjejer och killar som hållt i skivorna har haft en himla bra fantasi med teman. Circle of life, carneval, hoes and pimps och Grammygalan är exempel på bra fantasi. Roligaste och bästa idén måste nog ha varit värdarna för hoes and pimps som hade ett photobooth på plats!!! Otroligt mycket hyll till dem då majoriteten av min kväll spenderades inne i den.  

Och för att inte nämna 100-dagars!! Det var en helt underbar kväll. 



Jordens bästa människa

2015-05-17 11:31:14
Nu är jag tillbaka. Det är som alltid kanske bara tillfälligt men förhoppningsvis så lyckas jag hålla i det längre denna gång. Just nu skriver jag från min padda som jag fick häromdagen när jag fyllde 20. Eller ja, typ. Kattis fyllde 20 ovh eftersom att vi är samma människa så fick jag en present från pappa. Vilken dröm va!  
 

DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE