HITTILLS

2014-12-17 21:58:00
Hallå ni få som fortfarande kämpar er in på min blogg i hopp om uppdatering. 
Jag tänkte iallafall att jag skulle försöka uppdatera bloggen lite då och då under min vistelse här borta. 

Jag kom hit fredags kväll klockan 1830-ish och blev mött av Rymie, Chasity och min värdmamma Danya på flygplatsen. Jag, Rymie och Chasity åkte direkt till en high school basket match mellan min gamla skola, Smyrna Highschool, och den nya skolan i Rutherford County Stuwarts Creek High school. Smyrnas tjejer vann matchen och killarnas match kollade vi bara halva på för jag och Chasity var döhungriga. 
Efter matchen åkte Rymie till sin vän Chase och jag och Chas åkte via tacobell och sedan hem. Jag var utmattad efter flyget och ville bara hem och sova. 
Chas gick ut när jag somnat för en fest hos grannarna och hon kom hem halv 9 på morgonen. 

På lördagen fick jag skjuts hem vid 12-ish efter att vi hade kollat på The Wolf of Wallstreet.
På vägen hem stannade vi på Sonic för Route 44 strawberry limeades. Denna dryck är den bästa jag vet. 
När jag kom hem så blev jag mött av hela familjen, vi spelade en runda Yatzi och åkte sen till Shaunas nya hus som kommer att vara klart i februari. 
 
Efter detta åkte vi tillbaka hem för att fixa iordning oss, Rymie hade gjort planer för oss som jag var ovetande om. Planen var att vi skulle till Opry Mills och kolla på juldekorationer men det blev inte av pga alldeles för mycket köer på vägen dit. Istället hamnade vi på GO USA, vilket är ett ställe fyllt med spel och olika leksaker för vuxna typ. Det var väldigt roligt. När vi var färdiga där så åkte vi till Rymies vän som jag ej kommer ihåg namnet på och där somnade jag medans vi kollade på film.

På söndagen var jag på Amerikansk fotbolls match. Tennessee Titans förlorade, vilket inte var någon direkt överraskning. Efter matchen käkade jag och Chasity på The Palm med hennes pappa. Hennes pappa är förövrigt den coolaste människan någonsin. 
 
Hur måndagen spenderades kommer jag knappt ihåg. Jag var på en award show. Country music countdown award. Det var kul. Carrie Underwood och Luke Bryan var där och sjöng så det var absolut en upplevelse. 
 
Igår var bara en hemma dag. Jag åkte via Walmart för att köpa lite konservmat som jag lever på härborta och jag köpte en adapter för att kunna göra skolarbete medans jag är här också.
 
Nu är klockan 14:52 här i america och jag har inte gjort ett fnatt idag. Alla jobbar/går i skolan och jag är hemma ensam. Har försökt att plugga men utan framgång, så jag skjuter upp det tills imorgon istället. 
Klockan 16 kommer Shauna och hämtar mig så ska vi  åka till Ice, vilket är någon isskulptur utställning om jag förstått det hela rätt. 
 
Kramar 
Utsikten från bron mot football arenan.
Ganska glest med människor på matchen faktiskt, men det var kul.
Jag och Chas.
Snapchat från award showen.
Jag och Chas.
Jag och Caprisun!! woho
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


DESIGN BY ALEXANDRAERIKSSON.SE